sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Itsensä palkitsemista Yves Saint Laurent'in Belle du Jour-clutchilla

Vaihteeksi kevyempiä juttuja, koska niitäkin onneksi elämääni mahtuu. Palkitsin hiljattain itseni  syksyn ponnisteluista, hyvistä opintotuloksista, kunnallisvaaliaherruksesta ja alkusyksystä töissä saamastani ylennyksestä  pitkään harkitulla ostoksella. Tilasin nimittäin itselleni Yves Saint Laurent'in eli YSL:n Belle du Jour-clutchin.
PhotobucketPhotobucket


Sisällä on kaksi vetoketjullista taskua ja vetoketjujen "ripoihin" on myös kaiverrettu YSL-kirjaimet, mutta ne eivät valitettavasti tarkentuneet tähän kuvaan.
Photobucket

Vierastan yleensä clutch-mallisia kirjekuorilaukkuja, koska mukanani kulkee yleensä isokokoinen Tiger of Swedenin lompakko, kaksi puhelinta, passi ja usein myös kamera. YSL:n Belle du Jouriin mahtuu kuitenkin hyvin tavaraa sen tilavuuden ansiosta.
Photobucket

Monet muutkin ovat tähän viehättyneet klassisen eleganttiin mustaan clutchiin, kuten näistä kuvista huomaa.
PhotobucketPhotobucket


Mukavaa uutta viikkoa kaikille! Täällä on vietetty jouluisen aktiivista talviviikonloppua mm. Saara Aallon joulukonsertin, ulkoilun, luistelun, kuntosalin, ystävien tapaamisen ja Vuosaaren Joulupolun muodossa. Joulupolulla vietettiin tänään huikeat 4½ tuntia mm. Joulupukkia tavaten, kasvomaalauksia saaden, joulunäytelmää katsoen, alpakoita silittäen ja poniajelusta nauttien. 

Recently I decided to reward myself with this autumn's hard work, good results in my University studies, energetic campaigning in election politics and promotion which I got at work. My reward was Yves Saint Laurent i.e YSL Belle du Jour-clutch, which is lovely! 

I have spent an Christmastly active winter weekend, which has included for instance Christmas concert, being outdoors, ice skating, exercising at the gym, meeting friends and today we spent 4½ hours at 'Christmas path' in a forest. On the path we met Santa Claus, got face paintings, watched Christmas play, stroked alpacas and other cute animals and had pony rides. Have a nice new week everyone!

6 kommenttia :

Maria kirjoitti...

Voi että laukku voikaan olla kaunis! ♥

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos Maria. Miekin olen aivan ihastunut tuohon YSL:n clutchiin, jota olin kuolannut jo pitkään ja se on myös käytännöllinen iättömyytensä ja tilavuutensa ansiosta. :)

Anniina B. kirjoitti...

KÄÄK, aivan ihana! Siis voi vitsit! Olen hirmu iloinen puolestasi :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos Anniina B! Onhan ehkä vähän materialistista ja huvittavaa palkita itseänsä tavaralla, mutta toisaalta jos se motivoi ja puskee eteenpäin, niin haitanneeko tuo. :)

Anniina B. kirjoitti...

Kuule, ajattelen aika paljolti samoin kuin Sinä. Olen kulutusta ja materialismia vastaan, mutta myös sen puolesta. Toisin sanoen tarkoitan kai, että kultainen keskitie tässäkin asiassa lienee paras vaihtoehto. Kulutetaan sen verran, että "rattaat" eivät pyshädy, mutta kitenkin niin vähän, että myös tuleville sukupolvillekin jää plajo. Jaa-a, mahtaakohan moinen kultaisen keskitien kulkeminen edes tosiasiassa olla mahdollista...

Onhan se kummallista, miten joku kaunis esine/vaate saattaa saada iloa ikaan, vaikka onkin vain tavara. Tavaraoitahan tulee ja menee. Itse hankin juuri Zaran viinipunaisen bleiserin (käytettynä, joten otan siis tulevat sukupolvet huomioon ;)), ja voi sitä iloa ja riemua, minkä siitä sain, ja saan edelleenkin.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anniina B: Mie niin hyvin ymmärrän tuon kultaisen keskitien etsimisen hankaluuden. Toisaalta talouskasvu, vaurastuminen yms. perustuu siihen, että ostetaan lisää, kulutetaan ja hamutaan aina vain lisää ja lisää uutta. Toivotaan, että ympäristöpuhdas Cleantech-teknologia olisi taikakeino ja ratkaisu dilemmaan. :D

Ja toisaalta onhan tavaralla tai materialla itsensä ilahduttaminen tai palkitseminen parempi kuin tehdä sitä vaikka alkoholilla, päihteillä tai tupakalla. Vaikka järkevintä olisi tietysti palkita ja ilahduttaa itseänsä uusilla elämyksillä ja kokemuksilla. :)