perjantai 14. joulukuuta 2012

Tänään Pietariin!

Minulla on vielä konferenssipuhelu ja verkkopalaveri länsinaapuriimme, ennen kuin lähden ekstempore viikonloppureissulle itänaapuriimme tai tarkemmin sanottuna Pietariin. Olen käynyt vain kerrran aiemmin elämässäni Venäjällä ja sekin oli lapsena, joten odotan matkaa innolla.
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Tarkoitus on käydä Talvipalatsissa, Eremitaasissa, vodkamuseossa, syödä hyvin, pyöriä kaupungilla ja nauttia Pietarin tunnelmasta. Ihan koko Eremitaasia ei ehdi kiertää, sillä nähdäkseen jokaisen museon taideteoksen ja esineen on käveltävä 22 kilometriä ja mikäli jokaista taideteosta katselee yhden minuutin, kuluu siihen miltei 15 vuotta. Maailman upeimpiin kuuluvasta museosta löytyy kaikenlaista egyptiläisistä muumioista antiikin ajan kultaesineisiin ja 1900-luvun huipputaiteeseen.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Today I still have a web meeting and conference call to the west neighbor land of Finland, before I will go for a weekend trip to the east neighbor land of Finland. I have only been to Russia once before and that was as a child, so I am really looking forward to this trip! I am going to visit Winter Palace, Hermitage and vodka museum, walk around the city, eat well and overall enjoy atmosphere of St Petersburg. Have a nice weekend everyone!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti oli mukava reissu, Pietari on hieno kaupunki. On kuitenkin pakko huomauttaa että postauksesi eka kuva taitaa olla sieltä Floridan St:Petersburgista, eikä Venäjän.. Ja yksi noista kirkkokuvista on mielestäni Moskovan punaiselta torilta.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos kommentista ja korjauksesta, katsoinkin, että tuo eka kuva ei oikein näytä Pietarilta, mutta luotin sokeasti Googlen kuvahaun tuloksiin. ;)

Joka tapauksessa Pietari oli upea kaupunki, eikä viikonlopussa ehtinyt nähdä tarpeeksi. Täytynee palata sinne joskus takaisin. Tästä tulikin mieleen, että kaikki reissukuvani Pietarista ovat vielä postaamatta eli pitänee ottaa se lähiaikojen agendalle.

Mukavaa viikon jatkoa ja kiitos vielä tarkennuksestasi!