keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Talvinen pakkaspäivä ja jouluinen Helsinki

Alkuviikon aikana on ollut mm. Isabellan päiväkodissa vasu eli varhaiskasvatussuunnitelmakeskustelu (huh, mikä sanahirviö), touhukkaita työpäiviä, hieronta ja on myös seikkailtu pitkin Helsinkiä hakemassa eri kirjastoista materiaalia erääseen opintoesseeseeni.

Tänään minulla  oli ennen töitä eräs tapaaminen Erottajalla niin hienossa rakennuksessa, että oli pakko leikkiä junttituristia ja napsia valokuvia. Ei meillä nimittäin ole lähiössä tälläisiä ihania korkeita, vanhoja rakennuksia! ;D
Photobucket

Tapaamisen jälkeen oli aika suunnata takaisin pakkaseen, joka merituuleen yhdistettynä tuntui jopa Lapin tytöstä melko kalsealta.
PhotobucketPhotobucket
Untuvatoppatakki: In Wear, laukku: Longchamp, tekoturkishattu: Gina Tricot, saappat: Vagabond
Down jacket: In Wear, bag: Longchamp, fake fur hat: Gina Tricot, boots: Vagabond

Käveltiin Erottajalta keskustaa kohti.
Photobucket

Jouluvalot loistivat joka paikassa kirkkaana tunnelmaa luoden.
PhotobucketPhotobucket

Pikkutonttu Stockmannin joulukuusien juurella.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lähes tyhjässä metrossa Isabella otti varsin rennon matkustustyylin. 
PhotobucketPhotobucket

Huomenna rauhoitutaan itsenäisyyspäivän viettoon. Ohjelmassa on Kokoomuksen itsenäisyyspäiväjuhla Kansallisteatterissa ja lisäksi meidät on kutsuttu kylään syömään eli mukava päivä tiedossa. Hyvää viikon jatkoa kaikille!

2 kommenttia :

Anniina Braun kirjoitti...

Hei!

Täällä yksi uusi lukijasi. Olen itse 30. Ajattelin mainita sen näin aluksi. Se tuntui jotenki reilulta, jottet saa vaikutelmaa pian suraavan tekstin kautta, että olisin jotenkin reilusti vanhempi (tai kenties nuorempikin). Vaikka kauhean nuoria lukijoita Sulla ei varmaankaan edes ole. Joka tapauksesaa. Nyt lähtee:

Olet niin "erikoinen" henkilö/bloggaaja, että eilen illalla oli pakko tutustua blogiisi tarkemmin.

En koskaan lue blogeja blogin kirjoittajan elämän kiinnostavuuden takia, vaan vain kauniiden tavaroiden, vaatteiden ja inspiraation tähden. Tulee ikävä "urkkijan" tunne, jos lukee joitan henk.koht. juttuja. Mutta Sinun blogisi kautta tapahtui kyllä muutos! Siis blogisihan ei niinkään edes keskity muotiin, vaan johonkin muuhun. Erityisesti kiinnostukseni herätti tuo valtava saavutuksiesi määrä jo noin nuorella iällä + vastoinkäymiset, joista hieman mainitsit (en ehtinyt tarpeeksi tarkaan eilen lukemaan). Siis jestas! Olin ihan sanaton. Myös kokoomus puolueena herätti kiinostukseni, sekä ihan vain ala, jonka olet valinnut. Olin myös jotenkin niin pettynyt, kun et tullutkaan valituksi kunnallisvaaleissa (olenko edes oikeassa?):(

Joka tapauksessa olet hirmu kiinnostava henkilö. Kerrankin bloggaaja, joka myös haluaa muutta yhteiskunnassamme jotain! Harmillista tässä on vain se, että itse en kuulluu enää "tuohon" yhteiskuntaan, joten en voi oikestaan ottaa kantaa, saatikka, että voisin tukea asiaa omalta osaltani (olen asunut jo yli about yksitoista vuotta ulkomailla). Niinpä siis vain - ainakin toistaiseksi - vain sivusilmällä pystyn seuraamaan tilanteen kehitystä. Toivottavsti blogisi kautta pääsen paremmin jyvälle asoista. Itse ainakin nautin jokaisesta sellaisesta kirjoituksestasi, jossa otata kantaa johonkin yhteiskunnalliseen tilanteeseen. Kirjoitettavaahan on siis tuosta aiheesta aivan valtavasti!

Harmi, että emme asu samassa maassa. Olisin niin hirmu mielelläni "törmännyt" Sinuun kadulla. En ujostelisi tulla juttusille ;) Mutta pian olen pika visiitillä Stadissa, joten pidän silmäni auki, kun kadulla kuljen HEH :) Jos siis joku tulee Sinua yht äkkiä hihasta kiskomaan, niin se olen minä :)

Oikein hyvää joulun odotusta! Tulen varmasti vielä usein tänne kommentoimaan.

P.S. Oli myös aivan ihanaa katsella noita Helsinki kuvia. Kaipaan Helsinkiä niin hirveästi, joten jokainen kuva Stadista ilahduttaa.

T: Anniina Braun

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Hei Anniina,

suurkiitos mieltä lämmittävästä kommetista, johon en heti halunnut vastata kiireessä, koska halusin antaa sinulle vastauksen ihan rauhassa, enkä esim. metrossa matkalla palaveriin pikaisesti naputeltuna tms. :)

Joka tapauksessa suurkiitos sanoistasi! Sain tosiaan kunnallisvaaleissa 120 ääntä, mikä oli tyydyttävä tulos olosuhteisiin nähden, mutta ei tosiaan riittänyt kaupunginvaltuustoon asti. Mutta tästä on hyvä jatkaa ja seuraavana tähyilen lautakuntapaikkaa. :)

Saanko udella missäpäin maailmaa asut? Ja tule ihmeessä nykimään hihata, jos satut minuun törmäämään. Mielelläni juttelen noin mielenkiintoiselta vaikuttavan ihmisen kanssa. Tai toki voidaan sopia ihan kahvittelutreffit, jos sattuu aikataulut natsaamaan Suomessa ollessasi.

Olet myös oikeassa siinä, että tämä blogini on nykyisin enemmän lifestyle- kuin muotiblogi. Joka tapauksessa en varmaan sanoin pysty ilmaisemaan kuinka paljon ilahduin kommentistasi eli toivottavasti poikkeat jatkossakin tänne.

Tunnelmallista joulun odotusta myös sinulle sinne maailmalle ja nauti Helsingistä, kun tänne pikavisiitille seuraavan kerran suuntaat! :)