sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Anna Karenina elokuvissa ja pastaa Bravuriassa

Ulkona paistaa aurinko ja muutaman tunnin päästä ollaan menossa Isabellan kanssa kuntoilemaan molemmat omiin treeneihimme: pikkuneiti voimisteluunsa ja minä SATSille. Eilen kävin katsomassa Leo Tolstoin romaaniin perustuvan Anna Karenina-elokuvan, jota tähditti muun muassa Keira Knightley ja Jude Law. Klassikkokirjaan perustuva elokuva on traagisen kolmiodraaman lisäksi myös kuvaus 1870-luvun tsaarinajan Venäjästä ja sääty-yhteiskunnasta, jossa omaisuus ja sosiaalinen pääoma ovat kaikki kaikessa.

Photobucket


Suuria tunteita täynnä olevan elokuvan jälkeen suuntasin myöhäiselle lounaalle Bravuriaan pastoista nauttimaan. 
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Söin herkullista sieni-artisokka-täysjyväpastaa tattikastikkeella, mutta täytteitä (sieniä ja artisokkaa) olisin kaivannut vielä lisää.
Photobucket

Harvemmin tulee nautittua pastaa, mutta olihan se todella maistuvaa!
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Today sun shining and within a couples of hours it is time for Isabella's gymnastics class and my own workout at my gym too. Yesterday I went to the movies to see Anna Karenina, which is based on the classic novel by Leo Tolstoi. It was an epic love story, but in addition it showed Russia and its society on 1870s, where social status was everything. After the movie I went for a very late lunch to have some whole grains pasta with mushrooms and artichoke, yummy! Have a nice Sunday everyone.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Käytännön kysymys, joka varmaan koskisi monta bloggaajaa. Pyydättekö aina kesken ruokailun että "hei, otatko kuvan musta?". Eikö se tunnu tyhmältä ja tökeröltä ja hieman jopa epäkohteliaalta esim. ruokailutilanteessa?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Ihan aiheellinen kysymys, jonka ymmärrän täysin. :) Välillä tuntuu nimittäin tyhmältä ja itsekeskeiseltä otattaa itsestään kuvia, mutta itse käytän tilanneharkintaa: jos olen edustustilaisuudessa, työjutussa tai muuten minulle henkilökohtaisesti tärkeässä tilanteessa, niin kuvat jää täysin. On tosiaan paljon tilanteita, tapahtumia ja hetkiä, jotka eivät blogiin ollenkaan kuulu.

Mutta jos kuvia otetaan esim. ruokaillessa, niin otan/otatan kuvat hyvin nopeasti ja mahdollisimman huomaamattomasti ennen kuin aletaan syödä.

Mukavaa uutta viikkoa sinulle ja kiitos kun jätit kommenttia. :)