torstai 24. tammikuuta 2013

Iltakävely Teurastamolla

Tässä viikossa ei ole paljoa muuta kerrottavaa, kuin että töissä on ollut vipinää ja iltaisin olen yrittänyt kirjoittaa esseetä täysin kokonaan sosiaalista elämää unohtamatta. Eilen vietettiin Isabellan kanssa ratkiriemukasta iltaa pulkkamäessä ja kyllä sai uutta puhtia raittiista ulkoilmasta ja pulkkailusta!

Viime viikonloppuna olin iltakävelyllä Teurastamolla Kalasatama-Sörnäinen-alueella ja pimeässä nuo olkinuket kolkon teollisuusalueen keskellä teurastamon vieressä näyttivät aika pelottavilta.
PhotobucketPhotobucket

Ei onneksi kuitenkaan niin pelottavilta, ettei niitä olisi uskaltanut lähestyä.
PhotobucketPhotobucket
Untuvatoppatakki: In Wear, laukku: Prada, tekokarvahattu: Gina Tricot
Down jacket: In Wear, bag: Prada, faux fur hat: Gina Tricot

Mukavaa torstaita kaikille! Tänään on ohjelmassa Isabellan voimistelua ja itselläni kuntosalia sekä esseetä. Viikonloppukin on jo aivan kulman takana.

There is not much to mention about this week: there has been a lot going on at work and in the evening I have written my University essay. Yesterday evening we spent with Isabella outdoors sledding hill, which was hilarious and fresh air gave more energy. Last weekend I had an evening walk at industry area of Helsinki, when I saw those straw men which seemed almost scary in the dark next to Abattoir slaughterhouse at a dreary industry area. Have a nice Thursday everyone!

0 kommenttia :