maanantai 21. tammikuuta 2013

Viikon agenda

Uusi viikko on alkanut rentouttavan, mutta tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen, eikä tästäkään viikosta mukavia aktiviteetteja puutu.

Ma 21.1: Töitä ja illalla eräs tapaaminen
Ti 22.1: Töistä suoraan zumbaan ja Isabellan nukkumaanmenon jälkeen opiskeluesseen kirjoitusta
Ke 23.1: Töiden jälkeen rauhallinen koti-ilta Isabellan kanssa ja pikkuneidin nukkumaanmenon jälkeen taas esseetä
To 24.1: Töitä, Isabellan voimistelu, jonka aikana itse menen kuntosalille. Illalla taas esseetä.
Pe 25.1: Töiden jälkeen viikon kohokohta eli Disney on Ice-show Hartwall Areenalla Isabellan kanssa.
La 26.1 - Su 27.1: Jumppa lauantaina ja sunnuntaina koripallo-ottelua (!) katsomaan, mutta muuten kalenteri on täysin tyhjä ja aion keskittyä lepäämiseen, rentoutumiseen, tehdä Isabellan kanssa jotain kivaa ja nähdä kavereita.

Pyrin liikkumaan noin kolmisen kertaa viikossa (päivittäisen hyötyliikunnan, kuten kävelyn ja portaiden nousemisen lisäksi) ja yleensä vakiotreenipäivät ovat torstaisin ja lauantaisin. Niiden lisäksi on vielä noin yksi vaihtuva treenipäivä. Entisenä himorääkkiliikkujana suosin nykyisin enemmän kohtuutta sekä itseni ja kehoni kuuntelua. Vauhdikkaassa elämänvaiheessa kokopäiväisenä työntekijänä, viisivuotiaan yksinhuoltajaäitinä ja sivutoimisena opiskelijana on kuitenkin hyvä pyhittää aikaa myös itselleen. Liikunta toimiikin minulle aivoja terveellisesti nollaavana keinona, mikä auttaa jaksamaan ja tuo energiaa.

Nyt täytyy kiirehtiä illan tapaamiseen, mutta tässä on vielä illallisasu perjantailta. Silloin oli todella pureva pakkanen, joten teki mieli paeta hetkeksi talvea ja paukkupakkasia pukeutumalla oikein värikkäästi.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mekko: kirppis, laukku: Prada, vyö: Dolce & Gabbana, kello: Just Cavalli, saappaat: Ellos
Dress: 2nd hand, bag: Prada, belt: Dolce & Gabbana, watch: Just Cavalli, boots: Ellos

Energistä viikkoa kaikille!

New week has started after a relaxing yet active weekend and there will be plenty of nice things happening this week too. On this week's agenda:

Mon 21st Jan: Work and a meeting in the evening
Tue 22nd Jan: Straight from work to zumba exercise class and writing University essay after Isabella has gone to bed in the evening
Wed 23rd Jan: A peaceful evening at home with Isabella and again writing essay after her bedtime
Thu 24th Jan:  Work, Isabella's gymnastics class and during that my own workout at the gym. In the evening again essay writing
Fri 25th Jan: After work will be the highlight of the week i.e. Disney on Ice-show together with Isabella
Sat 26th - Sun 27th Jan: Aerobics class on Saturday and going to see a basket ball game (!) on Sunday. Besides those my calendar is completely empty on weekend and I am going to concentrate on resting, relaxing, doing something nice with Isabella and meeting friends

I try to exercise approximately three times a week (in addition to daily 'benefit exercise' like walking to places and taking the stairs instead of an elevator etc.) As a former exercise fanatic I nowadays prefer moderation and listening to myself and my body. Among the busy life stage with career, being a single mother and studying part-time, exercise is a good method to take some time for myself and get more energy.

Now I have to rush to this evening's meeting, but above is a dinner outfit from Friday evening. It was really freezing outside that evening, so I wanted to dress colourfully to forget the cold winter. Have an energetic new week everyone!

2 kommenttia :

Tietämätön Tampio kirjoitti...

Anteeksi saako kysyä, mitä tarkoittaa tyvär? Ei ainakaan kirjoitusvirhettä, kun olen sen ennenkin kuullut.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Et ole tietämätön tampio ja tottakai saa kysyä. Tyvär (voi olla myös muodossa tyär) ei tosiaan ole kirjoitusvirhe, vaan lappilainen murresana tytär-sanasta, jota käytetään myös tyttö-sanan sijasta.

Tosin ala-asteen ruotsin opettajani mielestä se on synonyymi ruotsin sanalle 'tyvärr' eli valitettavasti. :D