keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Touhukas keskiviikko palavereineen ja esseen kirjoittamisineen

Alkuviikko on mennyt sen verran vauhdilla, että meinasin kirjoittaa otsikkoon keskiviikon sijasta tiistain. Maanantain ja tämän illan olen pyhittänyt Isabellan kanssa rauhassa kotona ololle, mutta eilisiltana olin Urheilugaalassa Hartwall Areenalla. Tänään töissä lounastin ja palaveerasin Briteistä saapuneen englantilaisasiakkaan kanssa, töiden jälkeen kotona leikittiin Isabellan kanssa My Little-poneilla, pelattiin muistipeliä ja luettiin lastenkirjoja.

Nyt pikkuneidin mentyä jo nukkumaan on aika taas jatkaa esseen tekoa. En kokopäivätyön ja yksinhuoltajuuden myötä jaksa iltaisin lukea kerralla ajallisesti pitkään tentteihin tai kirjoittaa kauan esseitä, joten taktiikkani on vähän kerralla realististen aikataulusuunnitelman kanssa. Esimerkiksi nyt tämän esseen pitää olla 16 sivua ja valmiina 19.2.2013, joten olen aloittanut ajoissa ja kirjoitan vähän kerralla. Siten maailma ei kaadu, stressi nouse ja esseen aikataulu murene, vaikka välillä jäisikin muiden menojen, työmatkojen, sosiaalisen elämän tai väsymyksen takia esseen kirjoitusilta välistä.

Opinnoista tämän päivän asuun, jonka myötä toivotan kaikille mukavaa illan jatkoa! Nuttura näyttää päivän rientojen ja ulkoilun myötä jo hieman kärsineen, mutta tärkein eli pää on onneksi pysynyt vauhdissa mukana.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mekko: Zara, vyö: Asos, laukku: Prada, kello & lasit: Dolce & Gabbana, kauluspaita: Calvin Klein
Dress: Zara, belt: Asos, bag: Prada, watch & glasses: Dolce & Gabbana, blouse: Calvin Klein

The beginning of the week has flashed by. Yesterday I attended Sport Festival Gala but Monday and Wednesday evenings I have just focused on spending peaceful mother-daughter time with Isabella by playing together and reading kids books. After my precious has gone to bed in the evenings, it has been time for some essay writing as I have an deadline coming up. Above are also today's outfit and with that I'm wishing you all a nice Wednesday evening!

0 kommenttia :