tiistai 22. tammikuuta 2013

Ulkoilua paukkupakkasissa Lapin lumisissa talvimaisemissa

Aikamoinen päivä takana ja ilta esseen parissa vielä edessä Isabellan mentyä nukkumaan. Onneksi tiedän, että tämä on vain väliaikainen parin viikon tiukempi jakso ja sitten helpottaa. Myös ulkoilu virkistää, kuten joululomalla Lapissa isälläni maalla, jossa pakkaset paukkuivat toden teolla.

PhotobucketPhotobucket

Maalla ei nipoteta pukeutumisesta ja pakkasessa tärkeintä on lämpimänä pysyminen kuten Isabella ja pikkusiskoni Vilhelmiina näyttävät.
PhotobucketPhotobucket

Ryhmäkuva kuun loistaessa taivaalla.
PhotobucketPhotobucket

Isabella teki lumienkeleitä.
Photobucket

Maaginen sininen hetki juuri ennen kuin pimeys laskeutuu.
Photobucket

Tarmokasta tiistai-iltaa kaikille!

What a day I have had today and I still have an evening with essay ahead of me after Isabella's bedtime. Fortunately I know that this is only a temporary tighter period and then it will get easier. Also being outdoors refreshes, like on Christmas holiday at my father in the country side of Lapland Northern Finland with Isabella and my little sister Vilhelmiina. During Christmas is was freezingly cold and the main thing was to keep warm outside. Besides who cares what you look like in the country side? Have a great Tuesday everyone!

2 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Oh hoh, mitkä maisemat!

Täällä on n. -6 astetta pakkasta, mutta ilma on niin kuiva (todella harvinaista täällä), ettei tunnu kylmältä. Vannon ja vakuutan, että täällä se normi sää sykyllä/talvella just plussan puolella ja tolkuton kosteus, on aivan kauhean hirveän kylmä. Siis se kosteus puree läpi jok´ikisen vaatekerroksen. Nyt kun täällä on pakkasta ja luntakin (kaikki kauniin valkoista taas vaihteeksi), niin on kyllä pää pyörällä, kun onkin niin "lämmin". Mutta kyllä laitoin karvahatun päähän, niin että se siitä lämpimästä kai sitten kuitenkin... ;)

Mihinkäs kellon aikaan nuo kuvat on otettu? Ei varmaankaan neljältä iltapäivällä, vai ;)?

Voimia rankalle viikolle!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos tsempeistä!

Joo, se kosteus on aivan kamalaa. Muistan, kun asuin Etelä-Afrikassa ja Kanadassa, niin heidän "talvi" oli juuri tuota jatkuvaa kosteutta ja taloja ei todellakaan ole tiivistetty tai tehty kovin lämpimiksi sisältä, hrr! :/

Nuo kuvat on otettu joskus kahdentoista jälkeen - puoli yhden aikoihin päivällä, sillä yhden jälkeen on Rovaniemen tienoilla jo säkkipimeää joulun aikoihin ja siitä pohjoisempanahan aurinko ei nouse ollenkaan kaamoksen vuoksi. Mukavaa viikon jatkoa Saksaan ja koitahan selviytyä kosteudesta! :)