maanantai 7. tammikuuta 2013

Kiinalaista ruokaa ja sosiaalista hulinaa

Viikonloppu hujahti ohi silmänräpäyksessä. Kävin ravintolassa syömässä, drinkeillä after work-hengessä, suunnittelin tulevaisuutta eli uutta asuntoa ja Isabellan tulevaa kouluvalintaa – nämä korreloivat keskenään, urheilin, tapasin ystäviä, pelasin (ja voitin! :D) seurapelejä ja olin illanistujaisissa. Kuten rivien välistäkin voi huomata, Isabella ei ole nyt kotona. Eli minä vietän lapsivapaata tukka putkella sinne sun tänne hyppelehtien iltariemujen, sosiaalisen elämän ja ystävien ympäröimänä. Vaikka kauhea ikävä jo onkin pikkumuruani, jota pääsen onneksi viikonlopulla taas halaamaan hänen kotiutuessaan.

Kuten todettua hyppelehdin koko ajan sinne sun tänne ja paljon olisi kerrottavaa. Nyt täytyy kuitenkin taas rientää, joten tässä kuvia viime viikolta kiinalaista ruokaa nauttimasta. Mei Lin on Eat.fi-sivuston arvioiden mukaan Suomen paras kiinalainen Lönnrotinkadulla keskustassa.
Photobucket


Alkuruoaksi nautin kasviskevätkääryleitä.
Photobucket

Ja pääruoaksi paistettua tofua kasviksilla, nam.
PhotobucketPhotobucket

Herkullista uutta viikkoa kaikille!

Weekend just flashed through my eyes with plenty of nice things: I had after work-cocktails at a bar, exercised, met friends, ate a restaurant, went to a party, played (and won! :D) board games and planned future by thinking Isabella's upcoming school choice and our new apartment. Isabella is not at home right now, which means that I am constantly on a move by going out, socializing and meeting friends. Even though I miss my little princess and cannot wait for the end of week, when she returns home and I can hug her. Above are pictures from last week, when I went to a Chinese restaurant, which is supposedly the best Chinese in Helsinki to have vegetarian spring rolls and tofu with vegetables, yummy. Have a nice new week everyone!

5 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Näenkö nyt ihan väärin, vai onko Sulla noissa kuvissa kullan värinen kello? Mikä kello se on?

Oma kelloni taisi hävitä uutena vuotena sillä Berliinin-reissulla ja nyt kai rupean sitten silmäilemään uutta kelloa... :(

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostin ton saman grouponin diilin ja mietin et minkähänlaista se varsinkin kasvisruokana on. Hyvältä näyttää! Olitte ilmeisesti tyytyväisiä?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anniina B: Ikävää, että kello hävisi. :/ Tiedän tunteen, koska jätin kesällä 2011 oman kelloni vahingossa yöjunaan, mikä harmitti tosi paljon. En kuitenkaan jaksanut alkaa kysellä sen perään ja maksaa löytötavaramaksua yms, koska se oli ikivanha ja kulunut DKNY:n kello.

Sen jälkeen ostin Campadren kampanjasta tuon kuvissa näkyvän Just Cavallin "kultaisen" kellon, josta voit lukea lisää täältä: http://ilonasi.blogspot.fi/2011/07/mokkeilya-lapissa-ja-just-cavallin.html

ja toukokuussa 2012 sain synttärilahjaksi toisen kelloni, joka on siis D&G:n valkoinen kello "hopeisilla" yksityiskohdilla: http://ilonasi.blogspot.fi/2012/05/aurinkoinen-viikonloppu-ja-lahjaksi.html

Anonyymi: Mie ainakin tykkäsin kovasti, annoskoot olivat isoja ja ihastelin myös niiden astiastoja (jotka olivat Iittalaa, Satumetsää ja muuta designia). Eli suosittelen kyllä. Tuu sit kertomaan, mitä sie tykkäsit. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aikaisempi ano kertoo Mei lin -kokemuksistaan! Naurettiin jo etukäteen mutta varsinkin myöhemmin "Suomen paras kiinalainen" -tittelille. Palvelu oli muuten ihan hyvää, mutta meille ei ikinä selvinnyt, mitä alkukeitossa oli vaikka yritimme kysyä. Puikkoja ei ollut pöydissä eikä niitä tuotu missään vaiheessa. Söin myös tofua, joka oli ihan hyvää! Kana maistui kanssaruokailijoille hyvin. Banaanit olivat ihania ja kääryleet ihan perus. Muutaman euron setiksi tosi hyvä, mutta kun maksan illallisesta esim. 20-30 euroa, odotan jo saavani hyvää ruokaa. Paikka oli kyllä tyylikäs ja oli ihana huomata suOmalaiset astiat! (varsinkin kun omaan aamiaiskattaukseen kuuluu myös taika, teema ja kartio! :))

Ilona Ylinampa kirjoitti...

^Mukava kun tulit kertomaan teidän kokemuksista, vaikka ikävä ettei kaikki mennyt putkeen. :/

Joo, Eat.fi-sivuston hehkutukset ja "Suomen paras kiinalainen"-ylistykset laittoivat kyllä aika kovat odotukset. Tosi outoa kyllä, että te ette saaneet puikkoja, koska meille sekä tuotiin erikseen "hienommat" metalliset puikot erikseen että pöydässä oli valmiina niitä "normipuikkoja". :O

Mutta kiva, että tofu ainakin maistui ja ihastelit myös astioita. Astiat olivat ainakin peruskiinalaista hienommat. :D

Mukavaa helmikuun jatkoa ja kiitos kun kävit kertomassa kokemuksistasi!