torstai 10. tammikuuta 2013

Eilinen päiväni osittain kuvina eli Erottaja, Strindberg ja Musiikkitalo

Eilen oli jälleen varsin menevä ja sosiaalisesti rikas päivä täynnä eloa, ihmisiä ja elämyksiä. Aamulla kiirehdin erääseen tapaamiseen Erottajalle kahdeksaksi ennen toimistolle suuntaamista.
PhotobucketPhotobucket

Töiden jälkeen menin Esplanadille alkuillasta Strindbergiin ystävääni tapaamaan.
Photobucket

Ystäväni on huomenna lähdössä Väli-Amerikkaan kevääksi, palaten vasta huhtikuun lopussa, joten halusin ehdottomasti nähdä häntä ennen sitä. Nämä kaverikuvat meistä on tosin otettu aiemmin, mutta niistä välittyy niin kiva tunnelma, että halusin jakaa ne uudestaan kanssanne.
PhotobucketPhotobucket

Strindbergiltä suuntasin Musiikkitalolle Helsingin kaupunginorkesterin konserttiin, jossa soitettiin Wagneria ja Schubertia. 
PhotobucketPhotobucket

Musiikkitalo oli minulle tärkeä meriitti sen vuoksi, että nyt viisivuotias tyttäreni ei voi enää naureskella minun Finlandiatalossa, Ateneumissa, Kiasmassa tai Musiikkitalossa käymättömyydelleni – hän kun on itse käynyt niissä kaikissa jo ajat sitten. Junttiäiti on leikkinyt kulturellia ja käynyt nyt viimein niissä kaikissa Musiikkitalon konsertin myötä. ;D Baletti on vielä pikkuneidiltä täysin kokematta, joten ajattelin viedä hänet kevään aikana balettia katsomaan kahdestaan äiti-tytär-hengessä.
PhotobucketPhotobucket
Laukku: Prada, nilkkurit: Nelly, jakku: Vero Moda, mekko: Asos
Bag: Prada, ankle boots: Nelly, blazer: Vero Moda, dress: Asos

Olin konsertista niin innoissani, etten malttanut pysyä paikoillani edes kuvassa. Akustiikka salissa oli aivan mahtava ja puitteet muutenkin hienot, mutta kuka ihme on suunnitellut salin penkit? Ne olivat niin epäergonomisia, että istuminen alkoi nopeasti puuduttaa ja miltei sattua, vaikka kahden tunnin konsertissa oli väliaikaikin eli pitkään ei tarvinnut putkeen istua.
Photobucket

Mukavaa torstaita kaikille! Omaa torstaitani Nokian osakkeenomistajana piristi entisestään tämä uutinen.
Photobucket

Above are pictures from my social yesterday. On Wednesday I first had a meeting at eight o'clock before heading to the office. After work day I headed to Strindberg, which is a restaurant / cafeteria, to meet a friend of mine, who is leaving tomorrow to Middle America for the spring and only returning at the end of April. I wanted to see her and wish a nice trip before that. Then after catching up with my friend, I went to see Wagner and Schubert concert to Music Centre, which was fantastic. Have a great Thursday everyone! My Thursday as a shareholder of Nokia got even better, when I read the news about their positive profit warning.

0 kommenttia :