maanantai 28. tammikuuta 2013

Lauantaipäiväni kuvina eli luistelua, treeniä, pizzaa ja barbileikkejä

Lauantaina heräsin aikaisin ja lähdin reippaana rauhallisen aamupalan ja sanomalehden lukemisen jälkeen SATSille bodypumpiin ja matolle juoksemaan.
PhotobucketPhotobucket


Treenien jälkeen tehtiin ruoaksi todella täyttäviä pizzoja. Omaani tuli paprikaa, kirsikkatomaattia, punasipulia, fetaa ja paljon juustoa, nam.
Photobucket

Sitten mentiin ulos raittiista ilmasta nauttimaan ja luistelemaan, joka on Isabellan lempipuuhaa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Luistelun jälkeen siivosin ja pesin pyykkiä, minkä jälkeen alkoi väsyttää niin, että oli otettava nokoset. Päiväunien jälkeen leikittiin Isabellan kanssa barbeilla ja muilla leluilla.
Photobucket

Isabellan huone on todella täynnä tavaraa ja leluja, vaikka vain muutama kuukausi sitten annoimme taas monta pussillista hyväntekeväisyyteen. Pitänee taas tehdä lähiaikoina uusi inventaarioisku hänen huoneeseensa, koska itse inhoan tavaran paljoutta ja turhaa krääsää.
Photobucket

Sellainen oli siis mukava koti-lauantaini kuvina, mikä tarjosi kaivattua vaihtelua arjen hulinoihin. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Above are pictures from my relaxing Saturday. During that day I for instance had a great workout (1 hour body pump-class and run at a treadmill), made delicious pizza, plaid with Isabella and went ice skating in addition to taking a nap, cleaning the house and doing laundry. Have a nice new week everyone!

0 kommenttia :