maanantai 20. toukokuuta 2013

Puolitoista viikkoa reissaamista ja nyt tiukka loppukuu!

Paljon olisi taas kerrottavaa, mutta liian vähän aikaa. Kun on ollut puolitoista viikkoa reissussa ja kiertänyt Eurooppaa: pohjoisesta (Rovaniemi), länteen (Amsterdam) ja etelään (Barcelona), on kotiin kertynyt yhtä sun toista rästihommaa. Vauhtia lisää entisestään se, että nyt loppukuusta pitäisi naputella rahoituksen essee, töissä on vipinää ja kuun vaihteessa on muutto. Onneksi ulkona paistaa aurinko ja kesä on viimein täällä!

Torstain ja perjantain välisenä yönä kello oli herättämässä niinkin eksoottiseen aikaan kuin 3.50. Nämä kuvat on otettu aamuyöllä kello 4.15 ennen kuin hyppäsin taksiin ja kurvasin lentokentälle ottaen suunnaksi aurinkoisen Barcelonan. 
 photo rvnbcn052013012_zps72e0c743.jpg photo rvnbcn052013015_zps1dc32ec1.jpg photo rvnbcn052013013_zpse20ee8bd.jpg
Shortsit: mummon (!) vanhat, vyö: Dolce & Gabbana, paita: Vero Moda, kello: Just Cavalli, laukku: Mulberry, korkkarit: Nelly
Shorts: granny's (!) old, belt: Dolce & Gabbana, blouse: Vero Moda, watch: Just Cavalli, bag: Mulberry, pumps: Nelly

Nyt täytyy jatkaa hommia, mutta palaan pian. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja loppuun inspiroivia mietteitä Beyoncelta, mitkä allekirjoitan itsekin ihan täysin! Hän on pukenut ajatukseni sanoiksi ja Beyoncen kaltaisesta supernaisesta onkin hyvä ottaa oppia.
 photo tumblr_magp9sjOTO1qb88nbo1_500_zpsf7392ea4.gif 

I would have lots to tell, but so little time. Once you have been traveling for a week and half and toured around Europe from north (Rovaniemi), to west (Amsterdam) and south (Barcelona), there is lots to done once you get back home. In addition the rest of May will be extremely busy as I have finance essay to return and move from one apartment to another to do. Fortunately sun is shining outside and summer is finally here! 

Between Thursday and Friday night I have very exotic time to wake up at 3.50 am. Those pictures above are taken at 4.15 am. just before I jumped to a cab and headed to airport to catch a flight to Barcelona. Have a nice new week everyone! Hope you will be just as inspired by the thoughts of Beyonce above as I was. She is truly a superwoman and I can totally relate to her thoughts above.

0 kommenttia :