keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Business trip to Amsterdam partly in pictures

Hiljattain suuntasin pariksi päiväksi työmatkalle miltei suoraan Rovaniemeltä: laskeuduin Lapista sunnuntai-iltana kello 22, menin yöksi kotiin ja lähdin Helsinki-Vantaan lentokentälle maanantaiaamuna kello 6.30 ottaen suunnaksi Alankomaiden Amsterdamin. Helsinki-Vantaan lentokentällä oli maanantaiseen tapaan hirveät ruuhkat. Onneksi teen aina lähtöselvityksen etukäteen verkossa ja pakkaan sen verran kevyesti, ettei tarvitse laittaa laukkua ruumaan. Säästyy nimittäin paljon aikaa, kun ei tarvitse jonottaa lähtöselvitykseen ja/tai baggage dropiin, eikä myöskään odottaa sitten myöhemmin saapumiskentällä laukun saapumista ruumasta. 
 photo IMG_8446_zpsd6ce9c43.jpg

En ollut aiemmin käynyt Amsterdamissa kuin lentokentällä konetta vaihtamassa, joten nyt oli mukavaa oikeasti päästä näkemään itse kaupunkikin – sen verran kuin työaikatalujen puitteissa oli mahdollista.
 photo IMG_8448_zpsf03f1713.jpg

Kävin äkkiä kirjautumassa hotellihuoneeseeni ja jättämässä matkalaukun sinne.
 photo IMG_8453_zpsf101d36e.jpg

Amsterdamissa oli pilvistä, mutta muuten oikein kaunista keskustassa ja kanavien vierellä kävellessä.
 photo IMG_8458_zps9f9bd4da.jpg

Kaupunki oli ihanan vihreä.
 photo IMG_8464_zpsbdbeb34e.jpg

Ja värikäs. Tulppaaneja oli myös kaikenlaisissa muodoissa.
 photo IMG_8502_zps4d6bd3da.jpg

Amsterdam on täynnä polkupyöriä, mikä itseäni autottomana ja ajokortittomana pyöräilyn ja julkisen liikenteen suosijana ilahduttaa suuresti.
 photo IMG_8465_zps391fb34d.jpg

Kahden päivän aikana oli lukuisia sovittuja menoja, tapaamisia sekä paljon "minglingia" ja verkostoitumista. Itse edustin sattumalta kunnon suomineitona sinivalkoisessa asussani.
 photo IMG_8487_zpsc38cc476.jpg

Päivät olivat sangen vauhdikkaita, kun kuvakin on tärähtänyt. 
 photo IMG_8490_zps98c81711.jpg

Illallinen meni nopeasti sekä uusien että tuttujen ihmisten kanssa keskustellessa ja käyntikortteja vaihdellessa. Sen jälkeen mentiin vielä after work-drinkeille, jonka aikana bondasin oikein kunnolla Tukholman toimistolla istuvan ruotsalaisen esimieheni kanssa hedelmällisten keskusteluiden muodossa. Kaiken kaikkiaan oli todella mukava ilta ruotsalais-suomalais-brittiläis-norjalais-ranskalais-latvialais-liettualaisessa seurassa.
 photo IMG_8494_zpsa2542498.jpg
Housut: Estradeur, jakku & kauluspaita: Zara, laukku: Louis Vuitton, kello: Just Cavalli
Trousers: Estradeur, blazer & blouse: Zara, bag: Louis Vuitton, watch: Just Cavalli

Seuraavana päivänä oli kuitenkin aikainen herätys, sillä aamupalatapaaminen oli kello kahdeksalta ja siitä eteenpäin ohjelmaa taas riitti siihen asti, että olin iltayhdeltätoista takaisin kotona Helsingissä. Onneksi päivä kuitenkin alkoi energisesti virkistävällä aamupalalla, jossa saimme muun muassa tuoreista marjoista ja hedelmistä tehtyä smoothieta, nam.
 photo IMG_8484_zpsfb8ecc36.jpg photo IMG_8485_zpseb9ade25.jpg

Kahden vauhdikkaan päivän jälkeen suuntasin Amsterdamin lentokentälle, jossa kauniit tulppaanit kukkivat. Voin sanoa, että omaan kotiin iltayhdentoista aikoihin palatessani uni maistui hyvin.
 photo IMG_8498_zpsaa67005b.jpg
 
Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Tämä on ajastettu postaus, sillä oikeasti olen tällä hetkellä töissä ja illalla on ohjelmassa pakkaamista. Sunnuntain muutto lähenee nimittäin hurjaaa vauhtia.

Recently I had a two-day business trip to Amsterdam Netherlands. The trip was filled with mingling, networking, getting new ideas and having meetings, but fortunately I also had a chance to see little bit of wonderful Amsterdam, where I had not been before. At the moment I am at work (this is scheduled post) and after that I seriously need to pack this evening, because we are moving to a new apartment on Sunday and I haven't even started packing yet, yikes! Have a nice Wednesday everyone.

0 kommenttia :