sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Why complicate life? Keep it simple

Nyt pitäisi olla jo kovaa vauhtia kirmaamassa Isabellan ystävän syntymäpäiväjuhlille sekä pakkaamassa ensi viikon muuttoa varten, mutta halusin tulla pikaisesti toivottamaan kaikille mukavaa sunnuntaita! Toivottavasti teidänkin viikonloppu on sujunut yhtä mukavissa merkeissä kuin omani. Perjantaina tapasin erästä minulle tärkeää ihmistä, jonka jälkeen istuin Tuomiokirkon portailla kauniissa kesäillassa miettimässä syntyjä syviä tunnekuohun vallassa. Lauantaina kävin katsomassa PMMP:n ja Don Johnson Big Bandin keikat ja ihastelemassa eksoottista tunnelmaa Maailma kylässä-festivaaleilla sekä myymässä vaatteita Siivouspäivässä sopivasti ennen muuttoa.

Viime aikoina on tapahtunut paljon. Olen reissannut, viettänyt aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, miettinyt elämääni, järjestellyt asioita paremmaksi ja muuttamassa innokkaana uuteen asuntoon. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että jotkut asiat on hyvä pitää mahdollisimman yksinkertaisina alla olevin ohjeiden mukaisesti.
  photo 65865213271272010_76GbVfKk_c.jpg

Minut tekevät onnelliseksi yksinkertaiset asiat: Isabella, perhe, ystävät ja läheiset, työ ja ura, opinnot, itsensä kehittäminen, uuden oppiminen ja itsestänsä huolta pitäminen. Liikunta on yksi tekijä, joka auttaa pitämään pään kasassa tiukoissa tilanteissa, antaa energiaa ja rentouttaa kroppaa terveellisellä tavalla. Liikunta on myös itsekästä puhtaasti omaa aikaa, jolloin minun ei tarvitse olla mitään kenellekään. Ei rakastava äiti, empaattinen ystävä, tehokas työntekijä, ahkera opiskelija tai mitään muutakaan. Voin olla vain itselleni ja keskittyä rentoutumiseen.

Toissa viikolla jumppaan mennessäni Rovaniemellä ei ollut vielä lehtiä puissa.
 photo IMG_8437_zps3944c787.jpg photo IMG_8435_zpsd6d18e1c.jpg
Treenitoppi: Adidas, shortsit: pikkuveljen vanhat futisshortsit
Exercise top: Adidas, shorts: little brother's old soccer shorts

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Hope you too have had fantastic weekend like I have had! Sorry no time for translation today, but the main point is fortunately already in English on the topic line and the first picture, which gives good advices for life. 

0 kommenttia :