tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesäiset suosikkini Espritin kokoelmasta

Jos pitäisi nimetä kohtuuhintaista, mutta siistiä ja laadukasta vaatetusta niin töihin kuin vapaa-aikaankin tarjoava vaatebrändi, tulisi itselläni ensimmäisenä mieleeen Esprit. San Franciscossa perustettu yritys on saanut syntymäperimänään luovan ja aurinkoisen kalifornialaisen asenteen. Brändi onkin yhdistelmä vaivatonta tyyliä ja letkeää eloa. Kivijalkakauppojen ja ostoskeskusten lisäksi Espritin vaatteita voi ostaa myös verkosta osoitteesta http://www.esprit.fi/. Sivuilla voi tehdä vaivattomasti ostoksia, sillä sekä toimitus että palautus ovat ilmaisia eli vaatteita voi sovittaa rauhassa kotona. Lisäksi toimitus hoituu nopeasti 1-3 arkipäivässä. Sivuilta löytyy myös maailman laajin valikoima Espritin vaatteita eli siellä on monta sellaistakin aarretta, joita ei tavallisessa vaatekaupassa tule vastaan.

Valitsin omat kesäiset suosikkini Espritin verkkosivuilta.
 photo esprit_zps2492c989.jpg

Kesä on loistavaa aikaa liikkua ja lenkkeillä ulkoilla, joten pirteille shortseille on tarvetta. 
 photo 053ES1C010_438_zpsdf830651.jpg

Toivottavasti Suomen suvi on helteinen, jotta näille raitabikineille tulisi oikein paljon käyttöä.
 photo esprit1_zpsac31d2e6.jpg

Koska koko kesää ei valitettavasti voi lomailla, on oltava toimistokelpoisiakin mekkoja, joita Espritilta löytyy runsaasti näyttävillä yksityiskohdilla. Mekot soveltuvat myös töistä suoraan iltamenoihin vähän asusteita muuttamalla.
 photo esprit2_zps79ecae3e.jpg
 photo esprit3_zps35f9374e.jpg
 photo esprit4_zps1a66d800.jpg

Terassille ja kesäjuhliin haluaisin tuollaisen pitsihameen.
 photo esprit5_zpsceeea47e.jpg

Värikäs jakku taas piristää muuten mustaa asua.
 photo esprit6_zpsc8fdba08.jpg

Vaatteiden tuotannossa Esprit käyttää kestäviä, ympäristöystävällisiä ja yhteiskuntavastuullisia materiaaleja, mikä on itselleni kuluttajana tärkeä asia. Heidän valikoimastaan voi löytää tyylikästä päällepantavaa jokaiseen tilanteeseen vapaa-ajasta juhliin, töihin ja urheiluun niin naisten, miesten kuin lastenkin kokoelmasta. 

0 kommenttia :