keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Birthday girl ja nyt starttaa reissuputki Rovaniemi-Helsinki-Amsterdam-Helsinki-Barcelona

Heti alkuun täytyy hehkuttaa, että sain eilen todella hyvää asiakaspalvelua Soneralta laajakaista-asioissa ja vielä edullisimman tarjouksenkin muihin verkko-operaattoreihin verrattuna. Itse olen tehnyt asiakaspalvelutyötä eri muodoissa ensimmäisestä työpaikastani eli 11-vuotiaasta lähtien ja siksi olen oppinut itsekin vaatimaan hyvää palvelua sekä äänestämään jaloillani, jos palveluun ei panosteta. Korostetaan tässä myös vielä, että tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan oikeasti olen tyytyväinen Soneran palveluun.

Tosin sen verran minullakin on oma lehmä ojassa, että (pien)sijoitussalkustani löytyy TeliaSoneran osakkeita, jotka toimivat defensiivisenä vastapainona syklisille yrityksille ja lisäksi TeliaSonera on vakaa osingonmaksaja, jolla on kasvumahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla verrattuna Elisaan. Nyt eksyin kuitenkin ihan sivuraiteille, sillä tarkoitukseni oli tehdä aivan muuta kuin kirjoittaa sijoitusanalyysia TeliaSonerasta.

Tänään alkaa reissuputki, sillä illalla lähden Rovaniemelle minilomalle helatorstain ja äitienpäivän viettoon. Sunnuntai-iltana palaan Helsinkiin, vain lähteäksi työmatkalle aikaisin maanantai-aamuna Amsterdamiin muutamaksi päiväksi. Amsterdamista tultuani olen kaksi päivää Helsingissä, ennen kuin torstain ja perjantain välisenä yönä suuntaan taas lentokentälle ja otan suunnaksi Barcelonan.

Viime viikolla juhlin vapun lisäksi myös 27-vuotissyntymäpäiviäni ja olin otettu, kun niin moni ihminen onnitteli minua kukin, puheluin, tekstiviestein, kirjein, kortein ja lahjoin.
 photo toukokuu2013010_zpsa68c7ba9.jpg photo toukokuu2013011_zpseef65f79.jpg

Syntymäpäiväillalliselle suuntasin hiukset nutturalla hymyissä suin.
 photo IMG_8011_zpsed1d6cbd.jpg

Kukkia tosiaan sateli, mikä lämmitti mieltä. Parhaat ja kauneimmat kukat olivat silti kädessäni ovat Isabellan itse omin käsin metsästä keräämät luonnonkukat, olivathan ne omalta pikkumurultani.
 photo toukokuu2013012_zps84657328.jpg photo toukokuu2013014_zps4c33ac9d.jpg

Tänä vuonna 3.5.2013 oli ihana päivä, mikä oli minulle todella tärkeää. Viime vuonna nimittäin vietin syntymäpäiväni todella apeissa ja surullisissa tunnelmissa: olin juuri ennen syntymäpäivääni kuullut musertavia uutisia lähipiiristäni, jotka saivat minut aivan poissa tolaltaan. Lisäksi heti aamulla töihin mennessäni kaaduin ja polveni aukesivat, veripolvisena saavuin sitten erääseen konferenssiin, jossa salaa itkin aivan hysteerisenä surusta tauoilla vessassa, yrittäen olla asiakkaiden seurassa normaali. 

Onneksi vuodet eivät ole veljiä keskenään, sillä tänä vuonna minulla oli onnellinen ja aurinkoinen syntymäpäivä hymyissä suin.
 photo toukokuu2013015_zps97975334.jpg photo toukokuu2013016_zps846f80a2.jpg

Mukavaa helatorstaita kaikille jo etukäteen! Minä lähden nyt loppuviikoksi Lappiin juurilleni rakkaiden luo.

To summarize it shortly: last week we did not only celebrate May Day but also my 27th birthday, which was filled with laughter and joy unlike last year, when I had too much sorrow and tears during my birthday. Today starts traveling tour: first I will have mini vacation at Lapland, Northern Finland at my family, then I am flying to Amsterdam Holland for a business trip, come back to Helsinki for a couple of days before departing to Barcelona Spain. 

0 kommenttia :