torstai 12. maaliskuuta 2009

Huonoja päivän asu-kuvia ja yleistä jaarittelua

Ciao!

Sori tän viikon hiljaisuudesta, vatsapöpö on ollu sitkiä ja päästiin vasta tänään palaan kunnolla arkeen: eli Isabella päiväkotiin ja mie luennoille. Kotiuduttiin vasta kuuen aikoihin ja sit mun täti tuli käymään. S oli työmatkalla Jyväskylässä ja oli kyllä ihana nähä pitkästä aikaa! <3 Kaiken huipuks S toi 4 (!!!) paketillista tyttärensä vaatteita Isabellalle. Mm. Marimekkoa, Zaraa, Benettonia jne. Jumantsuikka, Isabellahan pukeutuu laadukkaampiin ja kalliimpiin vaatteisiin ku mie :D :D hahah
Nimim. katkera h&mginatricot-liikakäyttäjä, jonka villakangastakki makso reippaasti vähemmän kuin Isabellan talvihaalari.

Päivän asu-kuvat on sit taas luokattoman huonoja (hovikuvaaja sua tarvitaan!) ja mua muutenki ärsytti toi asu. Tuli hirmukiirus aamulla ja tiiättekö ku on visio päässä mitä haluaa sinä päivänä päällensä pukea ja sit se meneekin iha myttyyn. Mun visio lähti tänään tosta ihanasta Roomasta ostetusta chanelmaisesta hameesta, mutta jotenki töktök.

Mie olin lukioaikoina vaaleanpunaisen liikakäyttäjä, joten nykyään kavahdan väriä (fuksianpunainen tai voimakas pinkki on sit erikseen), joten kontrastiksi hempeilylle sopi musta satiinipaita. Blablablaa, mie voisin mieluummi avata tenttikirjat ku pälistä asustani, joka jäi jotenki kököksi :D

Entäs sit nää päivän asu-kuvat? Nää on niin huonoja, et tää on jo hauskaa :D Lopulta itselaukaisijalla yritettyäni, tein jotain ainutkertaista: menin peilin eteen räpsimään kuvia. Tosin en meän oman peilin eteen, vaan tän talon hissiin :D Siellä oli parempi peili. Pelkäsin vain, et joku tulee sinne hissiin, koska saatto näyttää hitusen omituiselta, et joku ottaa itestään hississä valokuvia keskellä kirkasta päivää, hahah. Terkkuja vain naapureille!

Photobucket
Photobucket
Photobucket (otin silikonit ja muutuin punapääksi, kaikki yhessä hujauksessa :D )
Talon hissi on hyvä paikka peilikuvata
Photobucket
Yritin kai saaha kengätki kuvaan tai jotain, elä kysy :D
Photobucket

Hame: Effeti / Rooma
Paita: Repeat / kirppis
Nilkkurit: Ellos
Korvikset (joita ei näy): H&M

Loppukevennyksenä 1½-vuotias pikkuprinsessa ja huulirasva, jota on laitettava aina ku mullaki on :D
Photobucket
Photobucket (mekko Polarn O Pyret / Tukholma, jossa Isabellan isoisotäti asuu ja ostelee aina kaikkia ihanuuksia Isbelle. Miks mulle ei vois joku ostella Stokiksesta ja muualta ulkomailta jatkuvasti vaatteita,pliis?:D)

Isbe löysi mun kirppikselle menevästä kasasta jotku iänikuset kenkäni, jotka meni kyllä vääriin jalkoihin, mut ei näyttäny haittaavan!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu, vaaleanpunainen Chanel-tyylinen hame yhdistettynä mustaan on kerrassaan loistava. Tyttäresi on oikea prinsessa myös. Saanko kysyä mitä opiskelet ja mikä sinusta sitten tulee isona?

Miia kirjoitti...

ihana tyttö sulla! oikee pikku rintetta <3 ja kiva persoonallinen tyyli sulla :)

Heidi kirjoitti...

Voi luoja isbe on niiin suloinen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko poiketa blogissasi, kun on niin kiva nimi :) ja Jyväskylä on itsellekin rakas paikka...

Blogisi vaikuttaa kivalta, taidan pistäytyä toisenkin kerran!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anonyymi: Oi, kiitos kauniista sanoistasi ja kommentistasi. Oon nyt niin väsyny, etten jaksa selittää opiskeluistani (tai ehkä oon nimenomaan väsyny at the moment niiden takia :D haha) mut voisin tehä niistä vaikka täs lähiaikoina postauksen. :)

Miia: Kiitos ja Isabella on kyllä oikea prinsessa, my precious <3

Heidi: kiitos ja hei huomasin, et sieki olit alottanu blogin! jeejee :)

Ilona: Kiitos kaimaseni. Kiva kun poikkesit ja jätit komenttia, tervetuloa toki toistekin! Oonkin sun blogia tutkaillut jo jonku aikaa (kommentoimatta -shame on me!) ja pidän tyylistäsi erittäin paljon.

Vastasinkohan mitään järkevää kenellekään, silmät lipsuu kiinni ZzZ. Kello ei oo vielä ees yhtätoista pe-iltana ja haluan nukkumaan, vanhus mikä vanhus :D

Leena Hämäläinen kirjoitti...

Ihan paras tuo Isabellan ensimmäinen kenkäkuva, suloinen! :) Todellinen prinsessa jo pienestä asti :).

fffrida-frida kirjoitti...

awwwww mä en oo ehkä ikinä nähny näin söpöä pikkuprinsessaa :D!! herranjesta mitkä silmät!! ihana! ja vitsi sä kirjotat ihanasti :D kiva blogi! <3

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Lumianna: Hih, Isabella on PELOTTAVAN paljon neiti ja prinsessa jo nyt, saa nähä millanen hienohelma siitä tulee isompana :D

Fffrida-frida: kiitos, sie saat mut about punastuun kannustavalla ja ihanalla kommentillas :D Kiva kun kävit visiitillä ja tervetuloa toistekin. Niin ja Isabella kiittää myös :)

Tuulia kirjoitti...

voi jestas kun on suloinen tyttö <3

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Winda: Isabella aka äitin aurinko kiittää :) Sunki tytär on muuten aivan ylisuloinen!