sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Päivän asu & paketin sisältö

Iltaa,

mie tulin reilu tunti sitten töistä ja takana on taas touhukas päivä. Baaribiletys-kuvapostaus saa jäädä toiselle päivälle, sillä niitä kuvia on NIIN paljon, että menee muutama hetki, että ne saa laitettua. Mutta etteköhän piakkoin pääse niille kuitenkin nauramaan :D

Tänään oli ihanaa luksusta, että kello 7.10 kun Isabella päätti tänä aamuna herätä, niin sai ite vain kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Kiitos tästä kuuluu äitille, joka on nyt tosiaan täällä. Lastenhoitoavun ja seuran lisäksi pääsee syömään äitin sapuskoja <3 nam!

Kerettiin kirpputorillekin ennen töihin menoani, mutta ihme ja kumma: mie en ostanu yhtää mittää! Ja siis mie teen yleensä tosi hyviä kirppislöytöjä. Pikkusiskolle löysin kuitenkin Zaran kultaiset korkkarit 2e, jotka äiti vie tuliaisina takas Lappiin lähtiessään. :)

Huomenna ois tentti iltapäivällä ja siihen pitäs nyt vielä illalla + huomisaamuna vähän lueskella. Tentiin jälkeen aateltiin mennä uimahalliin polskuttelemaan ja kaupungille kiertämään.

Nyt päivän asu ja sitten jo monta kertaa lupaamani laatikon sisällön esittely :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Farkut: Diesel
Valkonen toppi: Veromoda
Bolero/jakku: kirppis
Rusettinilkkurit: Click Shoes
Korvikset: Glitter

Oho täysin GT-vapaa asu, kuinka tää on mahollista?:D :D haha. Tykkään kuitenki hirmusesti tosta topista, jossa on pitsialareunus ja solmittava rusetti. Myös toi bolero/jakku ja nuo rusettinilkkurit on lemppareita.

Sitten se paketti. Bongasin nimittäin Huuto.netista "muotifriikin rokkitytön Espoosta. Tulen ostamaan sinulta todennäköiseti Guessia, Juicy Couturea, Louis Vuittonia yms.
Ostan paljon mm. Gina Tricotilta ns. kertakäyttövaatteita, joita sitten myyn täällä vaatepaketteina pois." (suora lainaus hänen profiilistaan)

Eli pari kertaa käytettyjä uudenveroisia ja osa täysin käyttämättömiä vaatteita, kyllä kiitos kelpaa mulle :)

Paketista paljastui tälläisiä:
1. Veromoda untuvatoppatakki (mie en yleensä harrasta toppatakkeja, mut tää oli virkistävää vaihtelua ja yllättävän kiva!)
Photobucket
2. H&M silkkineuletakki
Photobucket
3. Gina Tricotin ihana olkaimeton mekko, joka paljon ihanampi kuin kuvassa. Päällä sellanen "virkatun tapanen" kangas ja alla toinen kangas.
Photobucket
4. H&M käyttämätön musta sifonki hame
Photobucket
5. H&M kuviollinen mustavalko mekko, jossa on taskut.
Photobucket
6. H&M harmaa neulemekko
Photobucket
7. Ihana musta Aleksi13:sta ostettu OIS-neule, jossa yläosassa kimaltelevia paljetteja.
Photobucket
8. Indiskasta ostetut, upouudet ja käyttämättömät kullanhohtoiset legginssit.
Photobucket
9. H&M lyhythihainen paitapusero
Photobucket
10. H&M musta pitkä neulepusero
Photobucket
11. H&M beigeruskea raidallinen polvipituinen hame, jossa 40% silkkiä
Photobucket
12. H&M musta tikkitakki (Burberry tyylinen)
Photobucket

Ja sit paketissa oli vielä jotain koruja ja huiveja, mut en nyt jaksa alkaa niitä esitteleen. Ja nuo maksoki vain ALLE 30€ yhteensä eli ei paha ollenkaa :)

Mitäs piditte mun Huuto.net-ostoksista ja ootteko ite ostanu ko. paikasta vaatteita tai muuta tavaraa?

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Olipas upeat löydöt! Ja tuo sun asusi on tosi kiva, ihana toppi, rusetti ja pitsi tuovat naisellisuutta. Niin ja vielä tosiaan nuo löydöt olivat mahtavat ja vielä noin halpaan hintaan!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon kommentistasi ja kauniista sanoistasi :) Mieki fanitan pitsiä ja rusetteja (ja naisellisuutta yleisestikin) kovasti! Ja tuo Huuto.netin paketti oli kyllä todella edullinen, todellinen aarre :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips, eksyilin tänne Lumiannan päiväkirjan kautta.

Olinkin jo aiemmin miettinyt, että sinulla pitäisi ehdottomasti olla muotiblogi:) se on nähtävästi toteutunut ja hyvä niin.

Itselläni ei ole kokemusta huutonetistä ostamisesta, myymisestä kylläkin.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Christaliina: Kiitos kommentistasi ja kiva kun eksyit tänne :) Sait mut punastelemaan kauniilla sanoillasi, hih.