torstai 25. kesäkuuta 2009

Guess what I have got?

Nyt esittelyssä uusin mekkoni.

Guess by Marcianon Spider-mekko

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En kerennyt vielä kuvaamaan mekkoa päälläni, mutta tälläinen se on.
Photobucket

Mitäs pidätte, iskeekö Guessin hämähäkkimekkoni yhtään? Mie ainaki tykkään ja se onneks onki pääasia!

Nyt taas ulos ja rannalle. :) Palaillaan!


ps. Yritin epätoivoisesti luoda uuden bannerin blogilleni, mutta kuten kaikki tiedämme: mie en ole niitä tekniikan ihmelapsia. Joten osaisiko joku fiksu kertoa, että miksi tuohon oikeaan alalaitaan ilmestyy tuollainen vaaleanpunainen palkki, vaikka itse kuvassa sitä ei ole?
Ääh, mie oon NIIN käsi näiden kanssa, joten jos joku haluaa tehdä mulle bannerin - niin be my guest! :)

7 kommenttia :

Katsku kirjoitti...

hmm en osaa sanoo tosta pinkistä palkista..

Elina kirjoitti...

Mä katsoin omasta blogistani ja tekisin sen näin: "Muokkaa" -> "Ulkoasu" -> "Blogin otsikko" ja ottaisin siis siitä kentästä otsikkotekstin pois. Auttaisikohan?

Tuosta palkista en oikein osaa sanoa, olisiko se voinut jäädä sun vanhasta bannerista?

ilonasi kirjoitti...

Katsku: Kiva kuitenkin, kun jätit kommenttia. Ne on aina kivoja. :)

Elina: Kokeilin jo itsekin aiemmin, sitä blogin otsikon poistamista, mutta se ei onnistu, koska "vaadittua kenttää ei voi jättää tyhjäksi". Argh! Miten olet itse saanut tuon "Vauvantuoksuisia haaveita"-otsikon banneriisi, vai onko se suoraan tuolta otsikosta ettei teksti ollut kuvassa valmiina?

Ja se palkki oli kyllä aiemmassakin bannerissani, mutta siihenkin se ilmestyi jostain "tyhjästä", kuten nytkin. Eli itse kuvassa sitä ei näy, mutta sitten se ilmestyy jostain mystisesti tuohon.

Kiitos kuitenkin avustasi. :)

Elina kirjoitti...

Juuri noin, eli mulla tuo teksti ei ole kuvassa, vaan ihan vain otsikkona.

Fashionweekin Johanna muistaakseni joskus kirjoitti, että jos kenttää ei voi jättää tyhjäksi, niin monet laittavat siihen vain yhden pisteen. Silloinhan kenttä ei ole tyhjä, mutta piste ei näy, koska se on niin pieni ;).

Ilona kirjoitti...

Minusta näyttää että possunpunainen palkki olisi kotoisin oikean sivupalstan yläreunasta, joka on nyt otsikkobannerin päällä. Voisiko siinä olla jokin bugi?

Ja yläkulman silmien ilonasi -tekstin varmaan saa pois ainakin sillä yhdellä pisteellä tekstin sijasta (tai mun wordpressissä tuollaisen otsikkorivin voi järjestää bannerikuvan taakse, jolloin se ei jää näkyviin)

Elina kirjoitti...

Juu, Silmien Ilonasi -teksti lähtee tosiaan varmaankin sillä pisteellä.

Voin kysyä tuosta vaaleanpunaisesta palkista mieheltä (kunhan tulee kotiin), se on näissä asioissa niin näppärä, että osaa varmasti neuvoa. Mullakin on ollut joskus jotakin samantyylistä bugia, ja se onkin ollut aina korjattavissa tosi helposti ja nopsasti :). Ei tuo mies turhaan alaa opiskele ;).

ilonasi kirjoitti...

Elina & Ilona:

Kiitos teille molemmille hirveästi neuvoista ja auttamisesta!

Nyt kun mie asiaa vähän ajattelin, niin yllättäen se auttoi paljastamaan, mikä tuo vaaleanpunainen palkki on. :D

Nimittäin, kun olen joskus blogin luonut, niin olen ottanut valmiin pohjan, johon kuuluu tuollainen vaaleanpunainen palkki tuohon kohtaan. Ongelma on nyt vain siinä, että mie todellakin olen niin urpo ja avuton, etten osaa tehdä asialle mitään. Tai siis en tiedä, miten vaihdetaan blogin pohjaa tai mallia, jotta saisin palkin veke. Osaako teistä kumpikaan neuvoa tai voisikohan Elina sun mies auttaa asiassa, jos suinkin kerkeää?

Hävettää inistä tälläisestä, mutta minkäs teet, kun omat taidot ei riitä.

Niin ja kiitos myös neuvoista, miten tuon nimen saa pois. Huomasin itsekin, että vaihtamalla nimen tilalle yhden pisteen, niin "ylimääräinen" nimi häviää. Valitettavasti se samalla muuttaa myös blogini nimen pisteeksi ja jostain syystä se häiritsee minua. :D

Taidan tehdä sen nimiasian suhteen, niin että teen jossain vaiheessa uuden bannerin, johon en laita nimeä valmiiksi ollenkaan.

Kiitos ja kumarrus siis teille arvon naiset avusta!