perjantai 19. kesäkuuta 2009

Midsommar i stugan och rea

Kerkisimpäs sittenki päivittään, kun kaverit tulee hakemaan mua vasta tunnin-kahden päästä. Alunperin meän piti lähtiä ihan perheen kesken viettämään rauhallista mökkijuhannusta järven rannalle, mutta kun ilmat on niin pirun kylmät, brr niin päätettiin ettei lähdetä.

Sen sijaan lähden isolla kaveriporukalla viettämään rentoa juhannusta. Suunnitelmissa on kai grillausta, hyvää ruokaa, saunomista ja uimaankin voi mennä, jos tarkenee. Niin ja meillä on olympialaiset! Eli jotain pihapelejä ja kilpailuja, sounds fun. :) Eräs mun ihanainen ystäväni tulee myös Helsingistä tänään, tosi kiva nähdä pitkästä aikaa.

Tämä on myös ensimmäinen "bilejuhannus" sitten vuoden 2006, sillä 2007 olin raskaana ja grillailtiin vain kaveriporukalla ja viime vuonna 2008 oltiin Tukholmassa ja laivalla: syötiin hienosti ja käytiin Gröna Lundissa. Itse asiassa viimeiset kaksi kesää olen viettänyt täysin selvinpäin! 2007 olin tosiaan raskaana ja viime kesä 2008 olin joka ikinen viikonloppu töissä ja muutenkin aika meni lähinnä töitä tehden - sen vähäisen vapaa-ajan vietin sitten suosiolla perheen kesken.

Joo nyt ennen kuin eksyn taas kirjoittamaan kaikesta maan ja taivaan välillä, on aika esitellä eilisen aleostokset H&M:ltä.

Aurinkolasit 3e (9,90e)

Multa on hajonnut tämän kevään aikana 3 arskat, joten nuo tulivat tarpeeseen.

Hieman korkeavyötäröiset farkkushortsit 7e (14,90e)


Ruutujakku 15e (39,90e)

Oon ihan rakastunut tuohon jakkuun! Katselin sitä jo aiemmin keväällä alessa, jolloin se oli puoleen hintaan 20euroa, mutta kokoja ei Jyväskylässä enää ollut ja jäi harmittamaan. Nyt löysin oman kokoni sitten täältä Rovaniemeltä ja hintakin oli tippunut 15euroon! :)

Myös nuo ihanat Charleston-henkiset hapsumekot olivat alessa. En osannut päättää värien välillä, joten auttakaa mua.

Kumman värisen pidän:

lilan 9e
(24,90e)
Photobucket

vai

harmaan 15e (24,90e)
Photobucket

Harmaa olisi jotenkin klassisempi ja ajattomampi, mutta lilassa on jotenkin enemmän särmää. Eli kumman pidän ja kumman palautan? Tuo lila oli vahingossa merkitty 9euroa maksavaksi, vaikka niiden piti olla saman hintaisia.

Meinasin muuten hamstrata puoli H&M:ää, sillä alesta löytyi vaikka mitä, mutta jätin kuitenkin suurimman osan kauppaan. Sinne jäivät mm. paljettiliivi, valkoinen tyllihame ja fuksianpunainen jakku.

Nyt kuitenkin juhannuksen viettoon, vi ses!

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Itse pidän enemmän tuosta harmaasta :) Tosiaan ajattomampi, ja varmasti tykkäät vielä vuodenkin päästä!

Anonyymi kirjoitti...

harmaa on kyllä kiva :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymit: Te ootta ihan oikeassa tuo harmaa ehkä on kivempi ja todellakin ajattomampi. Kiitos mielipiteistänne, kai mie luultavasti sit pidän sen harmaan ja palautan lilan. :)