maanantai 8. kesäkuuta 2009

Vaali-intoilua ja viikonloppua

Ciao,

ollut muka niin kiire ja kohina, että en ole ehtinyt kirjoittamaan. Muutenkin päivittämistahti voi näin kesällä hieman hidastua, mutta suht usein pyrin kuitenkin raottamaan elämäni sivua kuvien ja joskus avautumistenkin myötä.

Nyt kuitenkin kerrataan viikonloppuani näin harmaan maanantain kunniaksi. Yllättävän vähän kuvia itse asiassa tiedossa: ehkä ihan hyvä, koska vaihteluhan tunnetusti virkistää. ;)

Perjantaina käytiin Kauppayhtiössä kavereiden ja Isabellan kanssa kahvilla. Kauppayhtiö on Rovaniemellä sijaitseva kirpputorihenkinen kahvila-baari, jossa kaikki käytettävissä ja nähtävillä oleva irtaimisto on myytävänä. Iltaisin siellä järjestetään ohjelmaa ja keikkoja.Isabella on sopivan retro tuohon kahvilaan Marimekon Unikko-mekossaan.


Isbe P:n kanssa


Touhutytöt A ja Isabella


Isabellalla oli oma astiasto mukana ja meillä olikin teekutsut.


Neidistä oli kiva laukkoa kahvilassa ympäriinsä, kun oli jänniä ja kivoja esineitä kaikkialla.

Photobucket

Kahvilareissun jälkeen mentiin vielä viikonlopun kunniaksi äidin ja pikkusiskoni Vilhelmiinan kanssa ravintolaan syömään. Eihän nuista muista ole mihinkään, sillä mie olin ainut, joka jaksoi syödä annoksensa loppuun ja lautasen puhtaaksi. Säälittävää sanon mie! :D

Lauantaina oli ensin tarkoitus lähtiä jouluaiheeseen elämysluola Santaparkiin, mutta ei sit loppujen lopuksi jaksettu. Myöhemmin mentiin kaveriporukalla istumaan iltaa, mutta joukkomme jakaantui kahtia muiden jatkaessa Onnelaan. Mie ja N nimittäin suunnattiin Tivoliin, jossa oli skeittikisat ja mm. Stepa esiintymässä. Mie en ko. henkilön musiikista niin välitä, tai siis en ole niin kauhiasti ainakaan tutustunut/kuunnellut, mutta yllättävän hyvä keikka oli. Ja muutenkin kiva ilta!

Tosin jos en olisi näin totally independent survivor-woman, niin voisin myöntää, että minulla oli kamala ikävä häntä...

Mutta kaikki Tivoli-tutut, kaveripojat ja ystävät - heitä kaikkia oli ihana nähdä! <3

Yllätin jopa itseni sillä, etten jaksanut ottaa kameraa baariin mukaan, joten saatte tyytyä näihin hätäisesti otettuihin asukuviin. Sekä mekon, että alla olevan pitsipaidan bongasin perjantaina kirpikseltä. Mekko 3e ja pitsipaita 0,5e eli ei paha ollenkaan. ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eilen mie pyhitin iltani sille, että seurasin EU-vaalien tuloksia. Mie oon jotenkin ollu iha innoissani noista vaaleista, mikä on toisaalta ihan hyväkin. Olisihan opiskelualani huomioiden aika surullista, jos mua ei politiikka yhtään kinnostais. :D :D haha

Nyt mie menen syömään äidin tekemiä vohveleita vadelmahillolla ja jätskillä, nam! Sitten olis tarkoitus nähdä kaveriani, jos hän vain suinkin tenttiin lukemiseltaan ehtii. Oikkiksen tenttialueet ja kirjat, kun eivät ole sieltä kevyimmästä päästä. :D Ja by the way, mikähän ihme juttu sekin oikein on, että suuri osa tänne jääneistä kavereistani opiskelee juurikin ko. alaa? haha

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Näin sut siellä Kauppayhtiöllä! Katoin että ootko se todella sie

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Hui, ompa jännää! :D

Oisit tullu nykimään hihasta tai moikkaamaan. Heh, mie en oo ees ajatellu et joku rovaniemeläinen vois lukia blogiani.

Ens kerralla jos törmäät muhun, niin saa tulla jutteleen. :)

ps. Kiva kun kävit lukemassa ja jätit vielä kommenttiakin.