perjantai 26. kesäkuuta 2009

Yötön yö ja rauhallinen perjantai-ilta

Ciao,

kirjoittelen tässä maailmanpolitiikan esseetäni poliittisen myytin käsitteestä, eli todella hurja perjantai-ilta siis menossa. :D Koko päivä - tai oikeastaan koko viikko - ollaan oltu rannalla uimassa. Maanantaina vain olin töissä ja sitten töiden jälkeen illalla mentiin Yöttömän Yön-tapahtumaan. Kerroinkin siitä hieman aiemmin. Eli kaikki kaupat ja ostoskeskukset olivat yhteen asti yöllä auki, oli oheistapahtumia, tarjouksia, Anna Puu esiintymässä ja ennen kaikkea hirmusesti ihmisiä liikenteessä alennusmyyntien houkuttelemina!

Mie-liikkeessä oli iso piirtotaulu, johon jokainen sai kirjoittaa omat terveisensä tai jättää puumerkkinsä.


Mie olin hyvin luova ja kirjoitin "Isabella & Ilona" :D


Kaikit kaupat pullollaan alevaatteita, enkä mie sit loppujen lopuksi löytänyt tai ostanut yhtään mitään! Gina Tricotin tarjontankin oli jotenkin blaah, tai siis ei mitään sellaista, josta ois tullu sellane "tää-nyt-heti-mulle"-fiilis. Jään siis oottaan GT:n final saleja ja vielä halvempia hintoja. :D

Isabellan mielestäki mielenkiintoisinta Gina Tricotissa oli näyteikkunassa seisoskelu. :D


Isabella ihanaisen ystäväni sylissä, jolla oli myös aika ihana laukku.


Isabella ikää 1v ja 9kk baarissa - tai siis Zoomitissa moikkamassa kavereitani ja odottelemassa Anna Puun esitystä, haha.
Photobucket

Mun täytyy kyllä nyt oikiastikin tsempata ja lähtiä moikkaan tuota ystävääni Helsinkiin!


Kotiin lähdössä 22.30 - puhutaanko vähän näistä meän lomarytmeistä, Bellakin menee joskus 23 jälkeen nukkumaan normaalin 20.30 sijasta :D Toisaalta on ihana nukkua aamusin pidempäänkin!
Photobucket

Kello on siis suht paljon ja mulla on takana työpäivä, joten jo väsyttää.
Photobucket

Mut onneks Bella on ihana. <3 br="">Photobucket

Mekko: kirppis
Jakku: Vero Moda

2 kommenttia :

nor kirjoitti...

awwww <3

ilonasi kirjoitti...

Nor: Muruseni aww vain itsellesi. <3

Oli kyllä niin kiva nähdä ja onneksi ehdittiin tällä kertaa treffata normaalin yhden hätäisen kerran sijaan jopa kolme kertaa! :)