torstai 4. kesäkuuta 2009

Retkeilyä ja alenettiostoksia

Retki Ranuan eläinpuistoon

Eilen tehtiin tosiaan retki Ranuan eläinpuistoon (80km Rovaniemeltä), jossa käytiin ihastelemassa eläimiä kuten jääkarhuja, ilveksiä, susia, pöllöjä ja muita arktisia eläimiä. Lisäksi käytiin kotieläinpuistossa, temppuradalla, satumaassa ja Fazerin tehtaanmyymälässä, nam!

Sää oli myös varsin arktista, eli pukeutumisen henki oli: mikä vain lämmittää! Mie en tajua, että minnehän etelän hellelomalle mie oon oikein pakannut, sillä mukana täällä on tasan kahdet housut ja yksi neuletakki - nahkatakinkin jätin kotiin muka liian kuumana kesäksi. Virhe! Eläinpuistoretkelle laitoinkin kaikki vähänkin lämmittävät vaatteeni ja silti piti välillä vaihtaa pikkusiskoni kanssa takkia, sillä hän oli fiksuna varautunut lämpimällä neuleella ja takkinsa oli paksumpi.

Kuvia on aika paljon ja nyt on kiire kaupungille kahvittelemaan Isabellan ja kaverin kanssa, joten kuvia eläinpuistosta luvassa seuraavassa postauksessa illalla tai huomenna! :)

Tytöt houkuttelivat vielä illalla pikkulauantain viettoon baariin, mutta passasin sen kyllä suosiolla. Väsytti, palelsi eikä muutenkaan juhlituttanut.

Sen sijaan eksyin H&M-nettishopiin ja sieltä saleista lähti tilaukseen seuraavat:

harmaat suorat housut 5,90e (ovh. 29,90e)
Photobucket

Kukkakoriste hiuksiin tai rintaneulana 1,90e (ovh.4,90e)
Photobucket

Ihanan väriset korkkarit 9,90e (ovh. 29,90e)
Photobucket

Mustat avokkaat 9,90e (ovh.34,90e)
Photobucket
Nämä siis mustina, eikä liiloina kuten kuvassa.

Sitten vielä punaiset rusettiballerinat 5,90e (ovh.14,90e), mutta näköjään ovat jo loppuunmyydyt, kun nettisivuilta ei enää löydy, joten kuvaa ei ole.

Eläinpuistokuvia todellakin luvassa illalla tai viimeistään huomenna, nyt täytyy rientää! :)

0 kommenttia :