lauantai 23. tammikuuta 2010

Aleostoksia

Täällä on edelleen kaktus kurkussa ja flunssanpoikanen päällä. Eilen kuitenkin tein kaiken muun touhuilun ohessa aleostoksia Gina Tricotista. Sain joululahjaksi lahjakortteja yllin kyllin: Gina Tricotiin, kaksi H&M:lle ja yhden kasvohoitoon, joten nyt on ollut hyvä hyödyntää niitä.

Gina Tricotissa on final sale päällä, eli kaikki aletuotteet max. 4,90 tai 9,90e. Itselleni mie ostin (teko-)nahkahousut 9,90e (alkuperäinen hinta 29,90e) ja punaisen pitsitopin 4,90 (14,90e)
Image and video hosting by TinyPic

Pidän siitä, että nämä ovat nimenomaan housut, eivätkä mitkään wetlook-legginssit. Mie en ole enää legginssi- tai tunikaihmisiä, kenties johtuen siitä, että raskausaikana molempia tuli käytettyä hyvin runsaasti. Lisäksi punainen on ehdoton lempivärini ja pitsi nyt vetoaa minuun aina.

Ostin myös paksut sukkahousut 2,90e (9,90e) ja kahdet korvikset 1,90e / pari (7,90e)
Image and video hosting by TinyPic

Tässä vielä tarkempi kuva korviksista, jotka ovat molemmat parit siis tuollaisia nappikorvakoruja. Jännä miten tyylini on ihan parin-kolmen vuoden sisällä muuttunut myös niin, että olen alkanut käyttää enemmän juuri nappikorviksia entisten mahdollisimman suurten ja näyttävien riippu- tai rengaskorvisten sijaan. [By the way, näitä muovimattolattiakuvia katsellessa tulee entistä ikävempi edellisen asunnon parkettilattioita, nyyh!]
Image and video hosting by TinyPic

 Sellaiset olivat siis Gina Tricotin final sale-löydökset. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

3 kommenttia :

Little M kirjoitti...

Oih, noi tekonahkahousut näyttää kivoilta ja hintakaan ei ole paha. Pitäisiköhän sitä käydä katsomassa, sellaisia kuin olen jo tovin havitellut :)

ilonasi kirjoitti...

Little M: Kiitos kommentistasi. :) (Ooksie muuten vaihtanu nimeä Sunshesta Little M:ksi?) Käväse ihmeessä kattomassa Jklän GT:sta. Ainaki pari viikkoa sitte niitä vielä oli - omani tosin ostin tosiaan Mikkelistä.

Little M kirjoitti...

Oon vaihtanut, kun se on toi mun bloginkin nimi (tai osa siitä) niin jotenkin loogisempi :) Mä käyn varmaan tänään tsekkaamssa, onko siellä enää mitään jäljellä. Mulle nimittäin kelpaisi myös sellaiset tekonahkashortsit.