sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Päivän ajankohtainen inspiraatio: Юлія Тимошенко

Nämä inspiraatiokuvat Ukrainan pääministeri Julia Timoshenkosta (kuten hänen nimensä suomalaisessa mediassa yleensä kirjoitetaan) ovat pyörineet tietokoneellani jo vaikka kuinka kauan, mutta vasta nyt kiireiden vähän helpotettua ehdin julkaista ne.

Photobucket

Sattumalta tämä päivä olikin hyvin ajankohtainen, sillä tänään on Ukrainassa presidentinvaalit, joissa Timoshenko on ehdokkaana. Tämä ei muuten nyt ole mikään poliittinen kannanottoni, vaan pidän vain hänen tyylistänsä!

Hänen tavaramerkkinsä on ehdottomasti tuo pään ympäri kiertävä letti sekä naisellinen tyyli rintamerkkeineen, koruineen ja helmineen.
Photobucket

Timoshenko ei ole kuitenkaan pelkkä kaunis nainen, vaan hän on todella vallan ytimessä ja tärkeässä asemassa ukrainalaisessa yhteiskunnassa. Koulutukseltaan hän on sekä insinööri että ekononomi ja myös väitellyt itselleen tohtorin arvonimen.
Photobucket

Photobucket

Tämä nainen todella taitaa näyttävän ja naisellisen pukeutumisen!
Photobucket

Timoshenko ei myöskään jää yleensä sanattomaksi.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pidän hänen klassisesta tyylistään, johon hän yhdistää jonkin yksityiskohdan kuten rintaneulan tai näyttävän korun. Tässä tapauksessa rusetin.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Timoshenko osoittaa, että politiikassa ja työelämässäkin voi pukeutua pitsiin, kunhan tekee sen tyylillä.
Photobucket

Hänen vaatteensa on usein hyvin leikattuja ja istuvia.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Timoshenkoa pidetäänkin yhtenä "kuumimmista" ja kauneimmista poliitikoista. Kovin moni ei ainakaan pystyisi samaan kuin hän: poseeraamaan kansainvälisen muotilehden kannessa, kuten hän paikallisessa Ellessä.
Photobucket

Julia Timoshenkon ehdoton tavaramerkki on tuo lettikampaus, joten hänestä löytyy todella vähän kuvia hiukset auki. Tässä kuitenkin yksi sellainen.
Photobucket


2 kommenttia :

Sirpa kirjoitti...

Ooh pakko koittaa tuommoista lettiä joskus! <3

ilonasi kirjoitti...

Sirpa: Joo, mie mietin ihan samaa. Toivottavasti tollanen lettikampaus ei vain oo hankala tehä, ku ite mie oon aika avuton hiusasioissa. :D haha

Niin ja kiitos kun poikkesit lukemassa ja jätit kommenttia, tervetuloa toistekin!