lauantai 30. tammikuuta 2010

Tööt!

Otsikko kuvaa hyvin viime aikaista olotilaani. Nyt tuntuu siltä, että pakko vähän rauhoittaa tahtia. Viime aikoina (vuosina) on ollut liian monta rautaa tulessa ja vaikka mie energinen ja aikaansaava ihminen olenkin, niin minunkin voimavaroilla on rajansa. Olisin halunnut lähteä nyt pidennetylle viikonlopulle Isabellan mummolaan ja sieltä vielä mökille lataamaan akkuja ja rauhoittumaan. Valitettavasti aikataulut menivät ristiin, eikä rentoutumisreissu onnistunut, mutta täytyy kehitellä mukavaa tekemistä sitten tänne Jyväskylän päähän.

Tässä erään päivän asu tältä viikolta. 
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

"Nahkahousut" in action Chanelmaiseen jakkuun yhdistettynä.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Kauluspaita: Nykänen & Frigren by Seppälä / kirppis
Tekonahkahousut: Gina Tricot
Jakku: H&M
Nilkkurit: Ellos

Nyt jatkamme rauhallisen lauantai-aamun nautiskelua yhdessä Isabellan kanssa. Iltapäivällä olemme menossa erään ystävän luo kylään ja sieltä sitten vielä tapaamaan Bellan kummitätiä, joka on palannut kolmen viikon reissultansa Thaimaasta. Mukavaa viikonloppua teille kaikille! :)

ps. Siivoilin eilen taas vaatehuonetta ja jossain vaiheessa viikonloppua laitan lisää vaatteita Huuto.netiinTäältä voi käydä kurkistamassa löytyisikö kohteistani mitään mielenkiintoista. 

8 kommenttia :

amf8 kirjoitti...

Oon miettiny mikset oo päivittäny pitkään aikaan, mutta nyt kun tulin tänne kurkkimaan niin mulla ei oo vaan tullu ilmotusta uusista kirjotuksista! Harmi.. Pitää muistaa tulla kurkkimaan tänne sitten varmuuden vuoksi aina :)

Mä itekin kattelin tuommosia "nahkahousuja" Aleksi 13 :ssa ja jotenkin ihastuin niihin paljon. Mimmoset noi on jalassa? Puristaako kiristääkö tai tuntuuko jäykiltä? entä hengittävyys?

Ajattelin että sulla on ollut niin kiireistä ettet oo ehtinyt postailla tänne, mutta kävikin ilmi että sulla tosiaan on ollut kiireistä ja silti oot ehtinyt ja jaksanut postailla! Ooot oikee tehotäti! <3

ilonasi kirjoitti...

Amf8:

Ompa kyllä kumma, jos Blogger ei oo näyttäny päivityksiäni. :S Höh, mutta onneksi tajusit tulla itse kurkkimaan. Tosin en nyt tiiä, et ooksie mitään menettäny, vaikka et oo lukenu. :D haha

Ja sit niistä nahkahousuista. Ne on yllättävän mukavat jalassa: ei kiristä tai purista. Hengittävyydestä vähä hankala sanoa, ku oon tähä mennes käyttäny vain paukkupakkasella, mut uskoakseni nuo on suht hengittävät. Tosi ei niitä silti varmaan kesähelteille kannata pistää jalkaan, haha.

Voi hassu, kuule mie oon aika kaukana välistä tehotädistä! :D Mutta kiitos silti kannustavista sanoistasi.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos. :) Mukava kuulla.

Anonyymi kirjoitti...

juu, nahkahousut on yäk useimmilla, mutta sinulle ne sopii hienosti! varmaan syynä on hoikkuutesi + muun asun tyylikkyys, ei tule halpaa vaikutelmaa :) kivoja talvipäiviä sulle ja bellalle!

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Apua, miten kivoja ja mukavia kommentteja te (lukijat) jätätte. Tässähän ihan häkeltyy, mutta siis kiitos kovasti. :)

Olet oikeassa, että nahkahousujen suhteen kannattaa vähän katsoa mihin ne yhdistää, ettei seuraus ole halvahtava. Mukavia talvipäiviä myös sinulle ja kiitos, kun jätit kommenttia!

Alberto Hugo Rojas kirjoitti...

SO BEAUTIFUL!
ELEGANT CALSSIC LADY
I LIKE YOUR LOOKS AND PIC

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Thank you so much Alberto for your kind words! If you happen to pop by to my blog again, please feel free to leave a comment. Have a great Monday! :)