sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Päätöksiä ja lempi-ihmisiä

Olen viettänyt lapsivapaata-viikonloppuani harvinaisen yksinäisissä merkeissä. Eilen näin erästä ystävääni, mutta muuten olen perjantaista lähtien vain työstänyt, hionut ja viilaillut graduani. Onnekseni se on nyt aikalailla valmis - ainoastaan johdantoa ja johtopäätöksiä täytyy vielä täydentää ja muokata.  Jee!

Huomenna minulla alkaa KTM-tutkinnon ensimmäinen kokoontuminen infotilaisuudella. Ensisijaisesti haluan jo kovasti oman alani töihin ja olenkin jatkanut töiden hakemista innokkaalla vimmalla. Tämän hetkinen osa-aikainen projektikoordinaattorin sopimukseni loppuu nimittäin nyt kevään aikana. Jos töitä ei heti löydy vaikean talous- ja työtilanteen vuoksi, niin voin aina opiskella eteenpäin kauppatieteiden tutkintoani.

Bla bla blaa, tuntuu että opiskeluista ja gradusta puhuminen tulee jo korvista ulos. :D Muihin aiheisiin siis, mars!

Tällä viikolla minulla oli keskiviikkona tälläistä päällä.
Photobucket

En ole enää kovin suuri tunikojen ystävä, koska raskausaikana tuli pitkiä toppeja ja tunikoita käytettyä niin runsaasti. Heitinkin nyt pitkästä aikaa tunikan päälleni.
Photobucket

Minulla oli myös kaksi korvista korvissani killumassa, vaikka kuvista voisi päätellä muuta, haha.
Photobucket

Tekoturkistakki & Pipo: H&M
Tunika: KappAhl
Farkut: Fornarina
Rusettinilkkurit: Click Shoes

Koska viikonloppu on mennyt yhden ystäväni tapaamista lukuunottamatta aika epäsosiaalisisissa merkeissä tietokoneen kanssa, on aika muistella eräitä rakkaimmista lempiystävistäni, joista osaa näin joululomalla. <3

Isabellan kummitäti K, jonka kanssa naureskelimme olevamme täysin turisteja, kun molemmilla oli karvalakit päässä. :D
Photobucket

Bella lukemassa toisen kummitätinsä M:n kanssa joululahjakirjaa.
Photobucket

Ilmeestä päätellen kirjan luukun alta paljastui jotain Isabellan mielestä epämiellyttävää.
Photobucket

Sen verran jännä kirja kuitenkin oli, että kaikki päätyivät sitä pällistelemään.
Photobucket

N:n kanssa Isbellä oli meikkileikit menossa. Suorastaan huolestuttavaa, kuinka bränditietoisia nykyajan kaksivuotiaat ovat. Isabellankin mielenkiinto kohdistui heti N:n Louis Vuittoniin ja sen sisältöön. :D
Photobucket

Sitten alkoivat meikkileikit.
Photobucket

Aww. <3 Oikeastihan ollaan neidin isän kanssa sovittu, että Isabella ei saa meikata tai käydä baareissa ennen kuin täyttää kolmekymmentä. Onneksi Bellaa ei sellainen tule edes kiinnostamaan, kun hän vain soittaa vapaa-ajallaan jotain huilua, pianoa tai jotain muuta sopivaa. :D :D haha. Mie oon ite ollut aivan kamala, kapinallinen ja angstinen teini, joka on aiheuttanut vanhemmilleen runsaasti  ennenaikaisia harmaita hiuksia. Tämän takia mie pahoin pelkään, että tulen olemaan nipottava tiukkapipoäiti. Voi Isabella parkaa!
Photobucket

0 kommenttia :