keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Pirteä väripilkku pakkasten keskelle

Huh,

tuntuu taas, että aika ja vuorokauden tunnit eivät millään riitä, vaikka kuinka yrittää. Onneksi olen kuitenkin pitänyt kiinni siitä, että teen jotain kivaa ja rentouttavaa päivittäin. Eilen kävin yhdessä kaverin kanssa pitkästä aikaa treenailemassa (Satsdance on tosi kivaa!) ja tänään kävin toisen kaverin kanssa ravintolassa syömässä. Nyt ajattelin herkutella karkilla ja möllöttää sohvalla. Sen verran nimittäin taas juostu ympäriinsä: töitä, järjestöasioita (tälläkin viikolla kaksi hallituksen kokousta), opintoja, työnhakua sekä vastapainona Isabellaa, harrastuksia ja kavereita.

Pitkästä aikaa reaaliaikaista päivän asua. Eli nimensä mukaisesti tänään päällä oli asu, jota en olisi vielä pari-kolme vuotta sitten voinut kuvitellakaan pitäväni. Aivan liian preppy olisin todennut!
Image and video hosting by TinyPic

Tänään kuitenkin tälläinen kokonaisuus eksyi päälleni, koska halusin laittaa kyseisen pirteänvärisen neuleen väripilkuksi pakkasten keskelle keväästä muistuttamaan. Lisäksi nuo farkut ovat vaatevarastostani kaikista venyvimmät, koska alle täytyi änkeä sekä sukkahousut että legginsit lämmittämään. [Ja siltikin paleli - musta on tullut etelän vetelä, kamalaa! :D ] Joidenkin supertiukkojen farkkujen tai housujen alle ei olisi puhettakaan, että voisi änkeä vielä kahta kerrosta vaatetta alle, haha.
Image and video hosting by TinyPic

Neule: Tommy Hilfiger
Farkut: Juicy Couture
Kauluspaita: H&M / kirppis
Ruusukorvikset: Topshop

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Pääsitkö siis niihin hakemiisi ainejärjestön luottamus/hallitusasioihin, joihin joskus loppuvuodesta hait?
Onneksi olkoon! :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Apua, piti ihan miettiä et mitähän mie oon tänne viime vuoden lopussa kirjottanu?! :D Mutta siis en ole ainejärjestöni hallituksessa mukana, sen sijaan liittoni SVAL (Suomen Valtiotietelijöiden liitto) paikallisessa opiskelijoiden hallituksessa sekä valtakunnallisessa SVAL:n liittohallituksen varavaltuutettuna. Sen lisäksi oon politiikan saralla parissa paikallisessa / piiritasoisessa hallituksessa kokkareissa.

Kiitos onnitteluista, kaikkiin muihin haluamiini / hakemiini siis pääsin, lukuunottamatta yhtä, mutta toisaalta ihan hyvä näin. Ei aika riitä kaikkeen. :)