perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi vuosi 2010

Niin on taas vuosi ja itse asiassa vuosikymmenkin vaihtunut. Pieni ikäkriisi meinasi pukata päälle, kun tajusin, että olen nyt 23-vuotiaana elänyt peräti neljällä eri vuosikymmenellä!

Vuosi vaihtui eilen rakkaiden ystävien ja perheen seurassa. <3 Kävimme syömässä yhdessä, nyt kun kerran vuodessa olemme kaikki yhtä aikaa Rovaniemellä joululomailemassa.
Photobucket

Ruoka oli hyvää ja seura vielä sitäkin parempaa. Näitä tyttöjä näkee nykyisin niin harvoin, kun olemme kaikki jakautuneet ympäri Suomea ja osa jopa ulkomaille asti.
Photobucket

Asuna minulla oli Guess by Marcianon Spider-mekko.
Photobucket

Photobucket

Photobucket


6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Herranjumala tyttö, missä sun tissit on? :) Tuo mekko on niin alhaalla, että tuossa olkaimien liitoskohdassa muuhun mekkoon on se kohta, jossa normaalisti on nännit. :D

Anonyymi kirjoitti...

^Sulla on sitten nännit aika ylhäällä, jos ne on heti kainaloiden kohdalla :D

Anonyymi kirjoitti...

No ei ne liitoskohdat ole kainaloiden kohdalla tuossa ensimmäisessä "päivän asu" -kuvassa. :D

ilonasi kirjoitti...

Mie ja mun tissit ollaan kyllä edelleen näin vuodenvaihteen jälkeenkin tallella. :)

Eli ei huolta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Muistanko ihan väärin vai sanoitko joskus olleesi kesätöissä seinäjoella. mitä mieltä olit kyseisestä paikasta ja ihmisistä, voisitko esim muuttaa sinne?

t.mimi

ilonasi kirjoitti...

Mimi: Valitettavasti muistat väärin, sillä olen ollut kesätöissä Kokkolassa, mutta en Seinäjoella. Sen takia en voi oikein auttaa sinua ko. paikan suhteen, koska en tiedä / tunne Seinäjokea paikkana. :(

Pari kaveria siellä on kyllä asunut ja/tai opiskellut, he ovat ainakin viihtyneet. Niin ja onhan siellä ainaki Provinssi (ja Tangomarkkinat :D )aina kesällä!

Niin ja yleisesti noista asuinpaikoista, niin tällä hetkellä olen valmis muuttamaan Suomen sisällä ihan vain sinne mistä saan valmistumisen jälkeen työpaikan.