torstai 21. tammikuuta 2010

Turistit kotimaassa

Tänään on ollut jotenkin tosi vetämätön olo. En jaksanut mennä rahoituksen luennollekaan, kun väsytti ja jotenkin heikotti niin paljon. Veto on täysin hukassa! Kaivan nyt tyrnejä ja mustikoita pakkasesta ja hautaudun viltin alle, koska huomenna pitää olla taas skarppina ja tämän pikkuvilustumisen poikanen poissa.

Onneksi tämäkään päivä ei ole mennyt täysin harakoille, sillä olen tehnyt vähän työjuttuja sekä lukenut vahingonkorvausoikeutta. Aloin inhota Hemmon teoksia jo sopimusoikeuden kurssilla ja silti ilmoittauduin velvoite, vakuus ja saatavien perintä-kurssille - järkevää eikö? Suurin osa kauppaoikeuden (joka muissa yliopistoissa yritysjuridiikkana tunnetaan) on onneksi tosi mielenkiintoisia ja hyödyllisiä sekä oman elämän asioiden hoitamisessa että valttikortti työnhakutilanteessa.

Pahoittelen, että viime aikoina tämä blogi on ollut täynnä lähinnä työ- ja opiskelujuttuja. Yritän rajoittaa vähän, ettette täysin kyllästy. ;) Mutta toisaalta on sinänsä täysin ymmärrettävää,  koska olen siirtymävaiheessa opintojen päättymisen, valmistumisen ja työelämään siirtymisen myötä. Se on iso askel minulle ja olennainen osa tällä hetkellä ajatuksiani.

Vaatteidenkin suhteen pakkaset ja lämpimänä pysymisen-funktio ovat vieneet pukeutumisen ilon. Reaaliaikaista päivän asua ei ole nyt tarjolla, mutta hieman vanhempi asu sen sijaan. Näytämme näissä kuvissa ihan turisteilta Isabellan kanssa. Minun on otettava siitä täysi vastuu, koska miehän meät puen. Syy on siis minussa, haha.
Image and video hosting by TinyPic

Tässä siis turistit - kotimaassa tosin. :D
Image and video hosting by TinyPic

Yksi hyvä puoli talvessa kyllä on: saa pitää tuota tekokarvahattuani. Oikeasti viime keväänä tuli melkein haikea fiilis, kun piti hylätä hattu kevään, kesän ja syksyn ajaksi kaapin pohjalle. Onneksi suhteemme on jatkunut taas tänä talvena.
Image and video hosting by TinyPic

Yleensä maltan kuitenkin onneksi ottaa hatun pois päästä sisätiloissa, emmie siis ihan täysin juntti oo. Aika juntti kuitenkin ja ihan hyvä niin. ;D
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hame: H&M / kirppis
Toppi: Gina Tricot / kirppis
Faux fur-hattu: Gina Tricot

0 kommenttia :