lauantai 16. tammikuuta 2010

Suuret ostokset ja kontrastinen asu

Eilen aamulla lähdin yliopistolle tämän näköisenä jättämään graduani tarkastukseen. Taisi olla vielä unihiekkaa silmissä ja lisäksi jostain syystä hiukseni näyttävät punertavilta, mutta onneksi tarkoitus onkin kuvata asuani.
Image and video hosting by TinyPic

Nahkahameen kanssa tulee helposti vähän halpa olo, joten ajattelin yhdistää siihen kontrastia tuomaan viktoriaanisen röyhelökauluspaidan.
Image and video hosting by TinyPic

"Nahkahame": H&M
Kauluspaita: Asos / kirppis

Yliopistolta kävelin kaupungille tarkoituksena palkita itseni ostamalla ihan mitä haluan, hinnasta välittämättä. Ilmeisesti mie en olekaan niin materialistinen, kun olen pelännyt, sillä ostokseni olivat kaikkea muuta kuin suuret! 
Image and video hosting by TinyPic
Pantteri/leopardihanskat 3e H&M:ltä. Ekologinen omatuntonikaan ei soimaa, koska olin todella uusien hanskojen tarpeessa, edellisten hajottua lopullisesti.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei, miksi sulla on aina samasta asusta noin monta kuvaa? Kuvat ovat kaikki samanlaisia ja samasta suunnasta lähes tulkoon samasta asennosta, yksi kuva per asu olisi varmaan ihan riittävä. Blogiasi on muuten mukava lukea, mutta kuvien takia vaivalloista.

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos asiallisesta kommentistasi. :)

Olet varmasti ihan oikeassa, että vähempikin määrä asukuvia riittäisi. Sitä en vain oikein ymmärtänyt, että miten kuvat voi tehdä lukemisen vaivalloiseksi? Eikö voi vain scrollata äkkiä ne läpi tms? :) Monessa muussa blogissa on vielä PALJON enemmän asukuvia kuin itselläni, mutta pistän korvan taakse palautteesi.

Kiva kun kävit lukemassa ja kommentoimassa. Mukavaa päivän jatkoa ja tervetuloa uudelleenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Asujasi on mukava selata, vaikka sinulla näyttääkin olevan aika erilainen maku kuin minulla. Ehkä juuri siksi tykkäänkin selata blogiasi, mutta tosiaan monta kuvaa samasta on ajanhukkaa, vaikka ne voikin scrollata ohi.

Mukavaa on myös lukea juttuja opiskeluistasi, saa vähän inspiraatiota omaankin opiskeluun.

Terveisin Anonyymi

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos mukavasta ja kannustavasta kommentistasi. :) Mukava kuulla, että asuja ja blogiani on kiva lukea. Ja erityisen mukava kuulla, että joku tykkää lukea opiskeluistani. Itseäni on nimittäin "pelottanut", että jauhan aivan liikaa niistä ja kyllästytän kaikki jutuillani. :D haha

Tsemppiä myös sinulle opintoihin ja jätähän toistekin kommenttia - oli kyse sitten risuista tai ruusuista!