perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kiinalaista ruokaa perjantaina

Tänään on ollut todella mukava päivä. Ensin aamulla käväisin tentissä ja sitten iltapäivällä menimme Hong Kong Cityyn syömään á la carte-buffetia. Minulla on tehnyt koko viikko mieli kiinalaista ja tuossa paikassa saa alle 15 eurolla tilata listalta 71 erilaisesta alku- ja pääruoista niin monta kuin vain haluaa!

Tänään mentiin taas "nahkahousuissa" jo toisen kerran tällä viikolla. Olen nyt totaalisen ihastunut niihin ja kaiken huipuksi ne tuntuvat vielä mukavilta jaloissa.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jakku / pusero: Kirppis
Tekonahkahousut: Gina Tricot

Isabella aamulla vielä Hello Kitty-pyjamassaan tutkailemassa Longchamp-laukkuani.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kiinalaisessa ravintolassa tilasin 4 ruoka-annosta (yksi oli kyllä alkuruoka ja muutenkin á la carte-buffetannokset ovat hivenen normaalikokoja pienempiä, mutta voin vakuuttaa, että kyllä sitä ruokaa ja syötävää silti riitti!) ja seurana ollut kaveripoika viisi, joten pöytämme oli aivan kukkuroillaan ruokaa. :D
Image and video hosting by TinyPic

Kaikkia en saanut edes kuviin mahtumaan ja sitäpaitsi napsin vain pikaisesti kaksi kuvaa, koska oli kamala nälkä ja kiire iskeä herkkujen kimppuun. Eiköhän joka tapauksessa selväksi tullut, että ruokaa oli ja paljon, nam.
Image and video hosting by TinyPic

Tofua ottamassa. Olenhan kertonut kuinka paljon tykkään tofusta?
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihanaa äitini ja pikkusiskoni Vilhelmiina saapuvat huomenna meille kylään, koska ensi viikko on pohjoisessa hiihtoloma. Mieki yritän ottaa vähän rennommin ja huilata sekä tehdä heidän kanssaan kaikkea kivaa. Ainakin hiljattain avattu, upouusi Laajavuoren Rantasipi -kylpylä olisi tarkoitus testata. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

ps. Lisäilin taas Huuto.netiin myytävää. Kohteeni voi käydä kurkkaamassa täältä.

0 kommenttia :