sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pikku polkadot-söpöläinen ja sunnuntai relaus

Eilen oltiin tosiaan siellä Rumassa juhlimassa (kuvia ja tarinaa luvassa myöhemmin), joten tänään oli mukava nukkua pitkään ja ottaa rennosti. Päivä on kulunut muun muassa näiden parissa.
Image and video hosting by TinyPic

Äiti toi Jyväskylään tullessaan ison kasan naistenlehtiä, joita olenkin tänään lueskellut. En tiedä onko tämä jälleen konkreettinen esimerkki tätiytymisestäni, mutta mielestäni Me Naiset on oikeasti hyvä lehti. :D Harrastin myös itsensä huijausta syömällä jotain less fat sipsejä. Epäterveellisiä, suolaisia ja rasvaisia ne ovat kuitenkin, mutta ah niin hyviä! :D haha. Pakkauksen koko oli kuitenkin todella kätevä.

Iltapäivällä saapui pieni söpöläinen polkadot-palloissaan kotiin.
Image and video hosting by TinyPic

Kävimme tällä viikolla kirppiksellä ja sieltä löytyi 1,5 eurolla Marimekon pallopaita juuri neidin koossa.
Image and video hosting by TinyPic

Isabella nimittäin tykkää raita- ja pallopaidoista ja sen verran merkkitietoinen tuo Bella jo on, että Marimekon vaatteet näyttävän olevan suosikkeja. Paitaa piti vähän esitellä kamerallekin.
Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi, tyttäresi on ihastuttavan suloinen ja itse olet todella kaunis! :)

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos. Tässähän ihan punastuu kaikista kehuista. Isabella, mie ja blogi kiittävät. :) Ja mukava, kun jätit kommenttia. Tervetuloa toki toistekin!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, olen pian 24-vuotias ja lukenut MeNaisia yläasteelta asti, ei ole koskaan Suosikit ja Sinä&Minät iskeneet. Toinen ehdoton suosikki on Kodin Kuvalehti! :D

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Hhaha, hyvä mie en ole siis ainut kummajainen. :D Yks mitä mie kans tykkään lukea äidiltä on Anna-lehti.