maanantai 8. maaliskuuta 2010

Otteita viime päivistä

Tässä otteita viime päivistäni.

Lauantaina Isabella oli aivan innoissaan, kun mummo (äitini) ja Vilhelmiina-täti (pikkusiskoni) saapuivat. Eniten Bella taisi kuitenkin odottaa pienintä vierasta.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Äitini kissa on kuulemma Isben paras ystävä. :D
Image and video hosting by TinyPic

Eilen ulkoilimme ihanassa kevätsäässsä ja paistoimme (tai no äiti paistoi) meille jättimäisen kasan lättyjä. En tiedä välittyykö kuvasta oikeat mittasuhteet, mutta tuo sininen lautanen on todella iso ja samoin olivat lätytkin!
Image and video hosting by TinyPic

Hilloa, jäätelöä ja lättyjä = nam.
Image and video hosting by TinyPic

Tänään
Image and video hosting by TinyPic

Menimme Laajavuoren Rantasipi kylpylään polskimaan.
Image and video hosting by TinyPic

Paikka on avattu vasta aivan ennen joulua, joten kaikki on viimeisen päälle kunnossa. Oli Kristallli- ja Ruususaunaa sekä paljon muuta.
Photobucket

Polskimisen ja poreammeessa lillumisen lisäksi nostin vähän sykettä vesijuoksu-treenin muodossa.
Photobucket

Sen lisäksi olen tänään mm. käynyt kirjastossa, kaupassa ja vienyt viimein kahdet parit saappaita suutarille. Ilta on mennyt osaksi tämän kirjan kanssa, jota luen perjantain kansiksen julkisen talouden tentti mielessäni.
Image and video hosting by TinyPic

   Nyt alamme katsomaan leffaa, mutta hyvää naistenpäivää kaikille!

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Oliko millainen tuo uusi kylpylä? Kylpyläloman kohde vielä päättämättä, ja tuo yksi ehdokkaista, muttei viitsi monta sataa kilometriä ajaa jos se on surkea :)

Christaliina kirjoitti...

Hei, mun pitää varmaan kanssa käydä testaamassa tuo kylpylä:) Kerro ihmeessä lisää, millainen oli:)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Oli se kylpylä ihan kiva ja kaikki oli kyllä viimeisen päälle laitettuna, kun on niin uudesta paikasta kyse. :) Siellä oli tosiaaan uimarata, lasten allas, todella lämmin allas, kylmäallas, porealtaita yms. Mutta vesiliukumäkiä ei ollut, mikä tietysti tälläistä mua harmitti. :D Riippuu tietysti mistäpäin olette tulossa, mutta emmie ehkä ton takia lähtis ajamaan monta sataa kilometriä. Kyllä esim. Vantaan Tropiclandia tai Oulun Eden tms. on kuitenki parempi. Tuo Laajavuoren kylpyläki oli ihan jees sellaiseksi hotellin yhteydeen tehdyksi.

Christaliina: Kuten yltä voit lukeakin, niin tosi kiva ja hieno se oli, mutta ei kuitenkaan mikään tajunnanräjäyttävä. Mutta koska olet paikkakunnalla, niin suosittelen ehdottomasti. :)