torstai 25. maaliskuuta 2010

Toissapäivänä

Tiistaina 23.3.2010

Aamulla Isabellan päiväkotiin vietyäni kuulin huonoja uutisia, jotka olivat niin ikäviä, että saivat minut pois tolaltaan ja itkemään vuolaasti. 
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Nämä kuvat on viime syksyltä, mutta kuvastavat hyvin tiistain turtaa ja tyhjää oloani.

Oli kuitenkin ryhdistäydyttävä ja piristyttävä, sillä tärkeä työhön liittyvä tilaisuus odotti ja sieltä oli oltava täysin skarppina. Päälleni puin mustavalkoisen kokonaisuuden, joka koostui kynähameesta, kauluspaidasta ja jakusta.
Image and video hosting by TinyPic

Myöhemmin iltapäivällä menin yliopiston kirjastoon hakemaan tenttikirjoja sijoitusviestinnän sekä tekijänoikeuden ja immateriaalioikeuksien tentteihin.
Image and video hosting by TinyPic

Sijoitusviestintään saa valita itse toisen tenttikirjoista. Valinta näiden kahden vaihtoehdon väliltä osoittautui haastavaksi, sillä molemmat olivat sivumäärältään yhtä pitkiä, eikä kummassakaan ollut valmiiksi jonkun tekemiä alleviivauksia. :D Lopulta päädyin sitten Arvopaperimarkkinoiden väärinkäyttöön.
Image and video hosting by TinyPic

Kirjastossa törmäsin sattumalta kolmeen kaveriini, joiden kanssa istuimme hetken ulkona penkeillä auringon lämmöstä sekä kevätsäästä nauttimassa jutellen ja nauraen.
Photobucket

Haettuani Isabellan päiväkodista, kävimme kaupassa tekemässä ruokaostoksia.
Image and video hosting by TinyPic

Ja nämä tarttuivat mukaan.
Image and video hosting by TinyPic

Ostoksista voi päätellä ainakin, että suosin Pirkkaa ja muita halpismerkkejä sekä yritän kasvissyöjänä varmistaa riittävän proteiinin saannin fetajuustolla, tofulla, pavuilla, jogurtilla ja maitorahkalla yms.  Nämä ovat aika tyypillisiä ruokaostoksiani, mutta kolme asiaa puuttuvat: juusto, maito ja herkut. Niitä kaikkia oli nimittäin jo valmiiksi kotona. :D
Image and video hosting by TinyPic

Loput iltapäivästä ja illasta vietimme Bellan kanssa kahdestaan kotona puuhaillen: tehtiin ruokaa, katsottiin lastenohjelmia ja leikittiin.  Illalla meikkejä pestessäni, neitikin pyysi itselleen vanulappua ja alkoi hinkata silmiään. Minulla oli naurussa pitelemistä. :D
Image and video hosting by TinyPic

Puhdasta lopputulosta piti esitellä kameralle ja äidillekin.
Image and video hosting by TinyPic

Pyysin Isbeä hymyilemään kameralle, mutta asennetyttönä hän mieluummin irvisti, haha.
Image and video hosting by TinyPic

Illalla neidin mentyä jo nukkumaan, lueskelin uusinta Gloriaa.
Image and video hosting by TinyPic

Tiistai oli siis päivänä ihan mukava, vaikka aamu olikin todella ikävä. Tänään olen menossa illalla liittoni (kuulostan ihan ay-liikeaktivistilta :D) opiskelijajärjestön SVOL:n Työelämä iltamaan, jossa on tarjolla hyvää seuraa, syötävää ja juotavaakin. Viinit jätän kyllä tyystin välistä, vaikka toisaalta olisihan se mukava juhlistaa sitä, että tänään 25.3 olen virallisesti yhteiskuntatieteiden maisteri. Mutta ehtii sitä sitten viikonloppunakin, kun minulla on lapsivapaata.

4 kommenttia :

Mama kirjoitti...

Onnea :)

ilonasi kirjoitti...

Mama: Kiitos onnitteluista ja myös kommentin jättämisestä. :) Vastaan siihen matkustamista pikkulapsen / vauvan kanssa kommenttiisi huomenna. Tervetuloa uudelleenkin visiitille blogiini!

ixdu kirjoitti...

Onnea tutkinnosta! :) pidetään ihmeessä se miitti, pitäis vaan sumplia sillein että kaikille passaa. Ainakin Paubella on vielä täkäläisiä ja Bananasin tytöt, pitää miettii jos keksin vielä muita!

ilonasi kirjoitti...

Ixdu: Kiitos ja pitää tosiaan yrittää järkätä jotain, vaikka toukokuussa että olisi tarpeeksi pitkä varoitusaika? :)