torstai 4. maaliskuuta 2010

Ruutua ja rahoitusta

Iik, huomenna on sitten rahoituksen tentti. Pääni on ihan sekaisin kaiken maailman preemioista, high yield -lainoista, termiineistä, futuureista, nollakupongeista, backtestauksesta, stressitesteistä, likviditeeteistä, repoista, arbitraaseista, maturiteeteista, euriboreista, mezzanineista ja volatiliteeteista. Olisi ehkä sittenkin kannattanut käydä edes yhdesti luennolla, eikä vain ajatella, että lueskelen sitten kotona ennen tenttiä. :D Tosin tämähän on lähes poikkeuksetta opiskelutaktiikkani ja -tekniikkani: mie olen maailman laiskin luennoilla kävijä, joka mieluummin pänttää tentteihin kirjoista.

Rahoituksesta ruutuihin, joita oli eilisessä asussani salmiakkiruutujen muodossa. 
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ruutuneule: Tommy Hilfiger
Farkut: Edc by Esprit

Nyt kun aloitin taas höpöttämään opiskeluista (vaikka aiemmin lupasin, että yritän rajoittaa, etten ikävystytä teitä ihan täysin. :D), niin katsokaa mitä postista tipahti muutama päivä sitten.
Image and video hosting by TinyPic

Se on nyt virallista: olen pian yhteiskuntatieteiden maisteri ja gradu on hyväksytty ja jee jee! Vielä kun saisi oman alan kokopäiväisen työn. Mukavaa valmistua tälläisenä lama-aikana, kun työpaikat on kiven alla ja hakijoita jumalaton määrä. Mutta mie en anna periksi, kyllä se jossain vaiheessa tärppää ja ainakaan tämä työnhakuaika ei mene hukkaan, koska voin opiskella toista maisterin tutkintoa eteenpäin.

By the way, todella byrokraattista tuo meidän tiedekunnan käytäntö. Kun jätin gradun tarkistukseen 18.1.10, se hyväksyttiin tiedekuntaneuvoston kokouksessa 25.2. Mutta samalla kun gradu hyväksytään, ei voida julistaa tutkintoa ulos, vaan se tapahtuu seuraavassa kokouksessa 25.3.2010.

5 kommenttia :

L kirjoitti...

Heippa, tervetuloa blogiini osallistumaan H&M 50 euron lahjakortin arvontaan :)

ilonasi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, kävinkin osallistumassa arvontaan ja äänestämässä asuasi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valmistumisen johdosta! Mahtava saavutus! Tuliko hyvä arvosana? =)

tyttö kirjoitti...

Onnea kovasti!!!^^

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kovasti. :) Tyytyväinen olen arvosanaan, joka on siis ihan hyvä. Tosin vähän harmittaa, kun proffa sano, et aivan pienellä työllä siitä olisi saanut todella hyvän. Pääasia kuitenkin, että se on nyt tehty ja ainakin arvosana mahdollistaa väitöskirjan teon, jos joskus hamassa tulevaisuudessa tohtorin titteli alkas houkuttaa. :D haha

Tyttö: Kiitos kovasti myös sinulle. :)