maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vatsakramppeja ja muotimaailman uutisia

Tänään oli tarkoitus olla aikaansaava ja sosiaalinen: tehdä ja nähdä paljon. Ohjelmassa olivat muun muassa lounastreffit ystävän kanssa yliopistolla, kirjastossa käynti, body combat- treeni, virastoissa laukkomista ja parin muunkin kaverin näkemistä. Valitettavasti en pystynyt tekemään näistä mitään, sillä aivan yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta iski tajuton vatsakipu. Minua ei siis okseta, eikä maha ole sekaisin - vatsa vain mystisesti kramppailee. Olenkin käyttänyt suurimman osan tästä päivästä sikiöasennossa sohvalla viltin alla. 

Koska sairauskertomukseni - toivottavasti tämä on ohimenevää ja olen pääsiäiseeen mennessä kunnossa loppuviikosta - tuskin kiinnostavat ketään, niin otetaan tähän väliin uutisia muotimaailmasta. 

En ole koskaan katsonut jaksoakaan The Hills -sarjaa, mutta The Cityyn olen jäänyt koukkuun. Niin hömppää kuin se onkin, mutta todella viihdyttävää. Kolmas tuotantokausi alkaa 27.4.2010 ja alla olevan trailerin mukaan runsaasti draamaa on jälleen luvassa.


Toinen uutinen on se, että Calvin Kleinin omistaja on ostanut Tommy Hilfigerin. Kaupan hinta on 2,2 miljardia euroa, mikä on käsittääkseni suurin muotialan kauppa tähän mennessä. Tommy Hilfigerin ostaja on New Yorkissa päämajaansa pitävä yhdysvaltalainen Phillips-Van Heusen Corporation. Yhtiö on yksi maailman suurimpia vaatetusalan firmoja, sillä se omistaa mm. Calvin Klein -tuotemerkin, Kenneth Colen, DKNY:n ja Timberlandin. (Lähde

Loppuun vielä kuva Miranda Kerr:sta Victoria's Secret -juhlista. Hänen päällään nähty mekko on todella kaunis ja ihastuttavan värinen. Tosin olenko mie vain vanha täti, vai onko tuo mekko todella lyhyt? Enemmän muistuttaa oikeastaan tunikaa kuin mekkoa.
Photobucket
Kuva: Juicy Reality.

0 kommenttia :