tiistai 16. maaliskuuta 2010

Pandan lakua ja pänttäystä

Viime viikolla, kun äitini ja pikkusiskoni olivat Jyväskylässä luonamme kyläilemässä, vierailimme Pandan tehtaanmyymälässä Vaajakoskella maistelemassa lakritsia ja suklaata. 
Image and video hosting by TinyPic

Herkkuja tarttui myös ostoksina kotiin astikin.
Image and video hosting by TinyPic

Ihana kevätaurinko paistaa jo niin kirkkaasti, että valo häikäisee, joten piti kaivaa aurinkolasit esiin.
Image and video hosting by TinyPic

Villakangastakki & leopardihanskat: H&M
Laukku: Longchamp
Tekokarvahattu: Gina Tricot

Ihanaa, kun kevät tulee! Tekisi mieli olla koko ajan ulkona kevätsäästä ja auringonpaisteesta nauttimassa, mutta valitettavasti ei ehdi. Perjantaina on jälleen tentti, tai  itse asiassa kaksikin tenttiä - laskentatoimen ja europpaoikeuden. Koska molempiin pitäisi päntätä hirmuisesti, niin päätin lukea vain eurooppaoikeuteen. Laskiksesta katson vain kysymykset ja teen sen sitten uusinnassa. Huh, onneksi tämä reilun kuukauden kestänyt tenttisuma on vihdoin tämän perjantain jälkeen ohi - ainakin väliaikaisesti!

Ehtii sitten keväästäkin nauttia enemmän ja pääsiäinenkin on tulossa. Muutenkin elämä tuntuu yleisesti ottaen hymyilevän, vaikka toki aina on jonkinlaista vastoinkäymistä ja ongelmaa, mutta ne eivät ole ylitsepääsemättömiä. :) Lopetan tämän elämäntapafilosofioinnin tähän, ennen kuin pääsen vauhtiin. Muistakaa tekin kuitenkin nauttia kevätpäivistä ja siitä kaikesta hyvästä, mitä teillä on elämässä.

0 kommenttia :