torstai 11. maaliskuuta 2010

Täällä ollaan

Tämä viikko on mennyt kuin siivillä. Äiti ja Vilhelmiina-pikkusiskoni saapuivat tosiaan lauantaina luoksemme talviloman viettoon. Nyt onkin jo yhtäkkiä torstai ja heidän täytyi lähteä takaisin kotiin pohjoiseen. Isabellakin lähti miltei samalla oven avauksella, joten nyt minulla on pidennetty lapsivapaa-viikonloppu sunnuntaihin asti. Valitettavasti tämä päivä kuluu vielä päntätessä ja opiskellessa, mutta jahka huomisen tentistä on selvitty, niin voi ottaa vähän rennommin. 

Huomenna on ainakin tarkoitus käydä ystävän kanssa SATS:ssa treenailemassa ja sitten pari muuta kaveriani pyysivät mukaan Jyväskylän Ruma-baarin avajaisiin. En tosin tiedä vielä olenko menossa, sillä lauantaille olen jo sopinut baari- ja bilereissusta. Katsotaan siis jaksaako ja innostuuko tälläinen täti-ihminen enää kahdesta rillutteluillasta putkeen. :D Joka tapauksessa menen ainakin huomisiltana etkoille näkemään kavereitani.

Koska nyt täytyisi käyttää aika tehokkaasti julkisen talouden lukemiseen, niin en jaarittele pidempään. Tässä kuitenkin eilisen asu, s'il vous plaît!

Militarishenkinen jakku vaati tuiman asenteen ja ilmeen.
Image and video hosting by TinyPic

Onneksi toiseen kuvaan mahtui jo vähän lempeämpää fiilistä.
Image and video hosting by TinyPic

Jakku: H&M (päällä oli toki ulkona vielä villakangastakki)
Hame: Vintagea 1960-1970 -luvulta / kummitädin lahjoittama

0 kommenttia :