lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ruma kokemus

Viikko sitten lauantaina olimme Jyväskylän Ruma-baarissa, joka siis vietti avajaisviikonloppuaan. Ruma sijaitsee Yliopistonkadulla entisen Infernon tiloissa.
Photobucket

Mie tykkäsin kyllä: paikka, meno ja meininki olivat hyviä. Sisustus oli täynnä yksityiskohtia ja koko paikka on nimensä mukaisesti groteskin ja vulgaarin ruma - hyvällä tavalla siis. Vai mitä sanotte paikasta, jossa on hiihtohissi, alastomia miehiä naistenhuoneessa, vessanpönttöjä roikkuu katosta, suihku toimii tupakkakoppina, drinkit saa potasta tai pienestä sangosta ja baari-illan aikana voi istua myös saunan lauteilla? Musiikillisesti  Ruma-puolella soi indie, elektro, pop ja rock. Paha-puolella taas punk, rock ja metal. 

Mie, ihanaiset tytöt ja vielä ihanampi mies taustalla. :D
Image and video hosting by TinyPic

Naistenhuoneessa oli myös tuhdissa kunnossa oleva Batman.
Image and video hosting by TinyPic

Harmi kun yhteiskuvaan ei mahtunut kaikki ne ihanat naistenhuoneen miehet, haha.
Image and video hosting by TinyPic

Sisustukseen oli todella panostettu ja näyttäviä yksityiskohtia oli joka puolella baaria. Tässä katosta roikkuvat wc-pöntöt.
Image and video hosting by TinyPic

Hiihtohississä oli tunnelmaa.
Image and video hosting by TinyPic

Paitsi nuo pojat oli ihan tyhmiä. :( Pojille vinkiksi, että paras mahdollinen iskutapa ei ole aloittaa juttelua näin: "Oot vaaleahiuksinen [=tyhmä], joten opiskelet varmasti kasvatustieteitä." Varsinkin, kun vieressä sattuu istumaan oikea kasvatustieteilijä eli ystäväni J. :D Herrat saivatkin hieman noottia.
Image and video hosting by TinyPic

Festareilla olen kyllä joskus nauttinut ilojuomia suoraan ämpäristä, mutta en kyllä koskaan vielä drinkkiä potasta.
Image and video hosting by TinyPic

Piti siis sitä kokeilla nyt.
Image and video hosting by TinyPic

Saatiin me sentään yksi siveellinen kuva illalta - siis ilman pottia, alastomia miehiä tai hiihtohissejä tms. :D
Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Tarkoitus ei ole tosiaankaan ilkeillä, mutta kysythän aina luvan baarituttavuuksilta, kun laitat heidän kuviaan tänne? Varmaankin kyllä :) Ajattelin vain, että ei olisi ehkä iloinen yllätys löytää itseään netistä baari-illan jälkeen, jollei tietty ole siihen antanut itse lupaa...

Anonyymi kirjoitti...

Niin joo ja unohtui tuohon luvankysymiskommenttiin se mukavampi osuus eli tosi kiva blogi sulla :D

ilonasi kirjoitti...

En toki pahalla ottanutkaan, eikä kommenttisi ollut yhtään ilkeä, vaan täysin asiallinen. :) Sitä en vain ymmärtänyt, että mitä tarkoitat baarituttavuuksilla? Blogissani esiintyvät ihmiset ovat yleensä ystäviäni, kavereita yms.

ilonasi kirjoitti...

Ehdin vahingossa julkaista kommentin, ennen kuin pääsin jutussani loppuun asti. :D

Mutta siis kiitos, mukava kuulla, että pidät blogistani. Jos tarkoitat tässä postauksessa olevia ko. poikia, niin heiltä en lupia kysellyt (yleensä kyllä). Koska jos eivät siirry hetkeksi sivuun kuvan ottamisen ajaksi (mihin menee tosiaan pari sekuntia) pyynnöstä huolimatta, niin sitten saavat kestää sen, että kuvat voivat mahdollisesti joskus olla jossain. Toisaalta kuvien "julkaisun" kynnys on entisestään madaltunut Facebookin yms. myötä.

Sen verran olen kuitenkin solidaarinen ystäviäni ja lähipiiriäni kohtaan, että en kenenkään kasvoja ehdoin tahdoin täällä näyttele. Lisäksi pyrin aina valitsemaan kavereistani ja muista ihmisistä kaikista "edustavimmat" kuvat. No joo, nyt eksyin jo sivuraitelle, joten lopetan höpötyksen tähän. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos selventävästä vastauksestasi! Nykyään tosiaan kuvia laitellaan aika heppoisin perustein (enkä tosiaankaan tarkoita sinua!), joten siksi ihan tiedustelin. Ja tosiaan, jos ei siirry kuvasta niin saa kärsiä :D

Anonyymi kirjoitti...

Pakko käydä kyllä itse tsekkaamassa noi Ruman vessat, vaikuttivat aika hauskoilta :) Kiitos kivasta blogista, joskus sattumalta eksyin tänne ja käyn välillä aina katsomassa, mitäs olet kirjoitellut :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Hyvä, jos selveni asia. :) Mutta tosiaan yleensä blogissani vilahtelevat ihmiset ovat tuttavapiiristäni, sukulaisia, ystäviä tms. En siis tuikituntemattomia ruukaa salaa kuvailla tänne. :D haha

Anonyymi: Joo ja sen lisäksi niissä vessoissa soi vielä sellainen ihan hämärä musiikki taustalla. :D Kannattaa tosiaan käydä tsekkaamassa ne vessat ja tietysti myös koko Ruma-baari.

Kiitos myös blogikehuista, mukava että olet tänne eksynyt ja käyt lukemassa. Jätä toki toistekin kommenttia. Siekin ilmeisesti asut Jyväskylässä? :)