lauantai 18. syyskuuta 2010

Aktiivinen viikonloppu

Kuten viimeksi mainitsinkin, niin tuntuu että olen tällä viikolla suurimmaksi osaksi vain opiskellut, lukenut tentteihin ja puuhastellut kotosalla Isabellan kanssa. Vastapainona onkin mukava viettää viikonloppua, joka koostuu ystävien näkemisestä ja ihmisten keskuudessa olosta. Eilen pänttäyksen jälkeen olin ystäväni kanssa SPR:n Nälkäpäiväkerääjänä ja tulipa hyvä mieli, kun sai auttaa muita. :) Mielenkiintoista oli muuten huomata, että Kävelykadulla pukumiehet ja jakkunaiset kävelivät vain tyynesti ohi, mutta sen sijaan eläkeläiset, lapsiperheet ja opiskelijat olivat innokaasti mukana auttamassa kantamalla oman kortensa kekoon.

Image and video hosting by TinyPic

Illemmalla näin vielä toistakin ystävääni pitkästä aikaa, jonka jälkeen pyörin ympäri kaupunkia yrittäen etsiä pitkävartisia nahkahanskoja. Kiersin turhaan muun muassa H&M:n, Gina Tricotin, Vero Modan, Lindexin, KappAhlin, Sokoksen, Aleksi 13:n ja Seppälän läpi tuloksetta. Eli jos joku tietää mistä löytyisivät nimenomaan pitkävartiset nahkahanskat, niin vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.

Vietän tänään lapsivapaata päivää rentoutuen ja sosialisoiden. Aamu starttasi kunnon juoksulenkillä, jonka jälkeen olen yrittänyt vähän tehdä koulujuttuja. Myöhemmin on tarkoitus nähdä erästä opiskelijakaveriani pitkästä aikaa ja sitten illalla lähteä juhlimaan tyttöjen illan merkeissä.

Ps. Vinkkinä, että Elloksesta saa nyt alennuskoodilla -50 % alennuksen yhdestä tuotteesta. Alennuskoodi on 225841. Tarjolla on Elloksen omien tuotteiden lisäksi muun muassa Conversea, Espritia, Duffya, Tretornia, Timberlandia, Nikea, Pumaa, Adidasta, Reebokia, Pepe Jeansia, Björn Borgia, Twist & Tangoa yms. Koska en itse tarvitse tällä hetkellä yhtään mitään (paitsi ne pitkävartiset nahkahanskat!), niin tilasin Isabellalle talveksi Ticket To Heaven -haalarin. Alennuksen kanssa 120 euron haalarin sai postikuluineen 65,20 eurolla.
Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

tämä tyttö on tosi kaunis

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos. :)