maanantai 20. syyskuuta 2010

Maanantain arkikiireitä ja Huuto.netissä paljon myytävää

Maanantai starttasi aamukahdeksalta tunnin palaverilla. Sen jälkeen luin perjantain tenttiä silmällä pitäen ja hoitelin muita juoksevia asioita, ennen kuin minulla oli vielä toinen palaveri iltapäivällä. Isabellan päiväkodista haettuani menin SATS:lle jumppailemaan yhdessä ystäväni kanssa. Nyt pitäisi vielä tehdä erään yhdistyksen talousarvio budjetista ensi vuodeksi, mutta se ei ole onneksi läheskään yhtä aikaa vievää kuin esimerkiksi tilinpäätöksen ja tasekirjan teko. 

En kuitenkaan tullut kertomaan teille arjen kiireistä sen enempää, vaan siitä että olen taas kolunnut vaatehuonetta läpi ankaralla kädellä. Eli Huuto.netistä löytyy paljon niin itselleni tarpeettomia naisten kuin Isabellalle pieneksi jääneitä tytön vaatteitakin, joista (pieni) osa näkyy alla olevissa kuvissa. 

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

 Naisten vaatteissa merkkeinä muun muassa Bershka, Zara, Fishbone ja Miss Sixty. Pikkutytön vaatteissa merkkeinä muun muassa Mayoral, ReimaTec, Exit, Linus & Lotta, Bogi, Zalekua, Lego Wear, Disney, Zara ja Champion. Kohteet löytyvät täältä, eikä missään ole hintavarausta.

0 kommenttia :