torstai 16. syyskuuta 2010

Touhukas syyspäivä mummolassa

Tällä viikolla olen tehnyt niin paljon opiskelujuttuja ja lukenut kahteen tenttiin, ettei riitä paljoa muusta kerrottavaa. Onneksi viikonloppu on jo aivan lähellä, niin pääsee rentoutumaankin ja saamaan enemmän sosiaalisia virikkeitä. 

Touhua ja säpinää riitti runsaasti myös viime viikolla, kun vierailimme Isabellan isän vanhemmilla. Vajaan viikon aikana kerkesimme tekemään vaikka mitä,  joten tässä ensimmäisen energisen syyspäivän kuvasaldoa. Kuvia päivästämme on melko runsaasti ja ne edustavat enimmäkseen tyyliä "Tässä Isabella edestä, takaa, sivulta ja makaa", joten varoitan jo etukäteen. ;)

Ensin aamulla keinuttiin.
Photobucket

Laskettiin liukumäkeä.
Photobucket Photobucket

Vilkuteltiin leikkien lomassa kameralle kuin kuninkaalliset.
Photobucket

Ja poseerattiin.
Photobucket

Tutustuttiin leikkimökkiin.
PhotobucketPhotobucket

Pohjanmaahan on tunnetusti tasaisia lakeuksia, mutta löydettiin me sentään yksi "mäki", joka on varmaan kaupungin ainokainen. :D
Photobucket

Ulkoilujen ja leikkien jälkeen leivottiin pullaa mummin kanssa.
PhotobucketPhotobucket

Isabella esitteli maistuvia aikaansaannoksiansa.
Photobucket

Myöhemmin menimme vielä pienelle metsäretkelle, jossa nautimme syyskesän ilta-auringosta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kiipesimme myös todella korkeaan näköalatorniin, joka ei kuvassa ehkä näytä kovin huimaavalta, mutta oli oikeasti pelottavan korkea.
Photobucket

Huipulla Bellaa kiukutti tai ehkä koko päivän tiiviisti räpsinyt kamera jo ärsytti - tai sitten kyseessä oli puhdas väsymys touhukkaan päivän jälkeen.
Photobucket

0 kommenttia :