maanantai 27. syyskuuta 2010

Hiki virtasi ja endorfiinit hyrräsivät

Tämä maanantai on mennyt opiskelujuttuja tehdessä ja tenttikirjoja lukiessa - voin kertoa, että verotuksen kiemurat ja lakipykälät väsyttävät aivonystyröitä aika tehokkaasti. 
Photobucket

Päivän päätteeksi tarvittiin siis myös fyysistä ponnistelua, jota tarjosi Sats:n uusi tunti Crosstraining. Se on äärimmäisen tehokasta interval-tyylistä lihaskuntoa, kestävyyttä ja aerobista harjoittelua yhdistävä tunti, jolla tosissaan hiki virtasi. Mie en edes muista koska olisin ollut jumpan jälkeen niin poikki ja samaa mieltä oli seuranani ollut Isabellan kummitäti. Mielestäni bodycombat tai bodystep/powerstep yms. eivät ole läheskään niin rankkoja tunteja, mutta ainakin sai kunnon treenin ja endorfiinit hyrräämään kropassa. :)
Photobucket

Nyt mie ajattelin vielä katsoa ennen nukkumaanmenoa Desperate Housewives aka Täydellisten naisten uusimman seitsemännen tuotantokauden jakson netistä. Sarjassa nimittäin alkoi uusin tuotankokausi pyöriä eilen televisioissa Jenkeissä. Mie katson hyvin vähän tv:tä, eikä ole montaa sarjaa, jota mie aktiivisesti seuraisin, mutta Täykkärit on poikkeus.


0 kommenttia :