tiistai 28. syyskuuta 2010

Ruma kokemus²

Pitäisi mennä jo nukkumaan, sillä huomenna on touhun täyteinen päivä tiedossa. Siihen sisältyy muun muassa Isabellan päiväkotikuvaukset (uskomattoman vaikeaa valita jo 3-vuotiaalle sekä äidille että neidille itselleen mieluisaa asua, Bella kun on varsin tietoinen mistä pitää ja mistä ei. Teini-ikää innolla odotellessa siis. :D), pari kokousta, opiskelua ja illalla on vielä eräät bileet. Minulla ei ole oikein bilefiilistä, koska tuntuu, että mie olen viime aikoina käynyt melko paljon humputtelemassa. Olen kuitenkin menossa huomenna, koska Isabellan kummitäti on innoissaan tulossa meille hoitamaan kummilastansa ja mie taas haluan nähdä monta ihanaa ystävää pitkästä aikaa huomisillan juhlissa.

Juhlimisaiheeseen kun päästiin, niin tässä kuvia kolmen viikon takaa. Olin toista kertaa ikinä Ruma-baarissa käymässä Jyväskylässä, joten tämä lienee Ruma kokemus potenssiin kaksi.

Lähdimme ystäväni kanssa kahdestaan liikkeelle ja alkuillan paransimmekin maailmaa hyvin henkevillä keskusteluilla ennen yöelämään siirtymistä.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Olin liikenteessä seilorihenkisessä Nelly.comin alesta tilatussa mekossa.
PhotobucketPhotobucket

Apua, miten ruskettunut A on vielä näin syksylläkin. Onneksi mie oon päättänyt, etten tavoittele enää rusketusta - sehän on epäterveellistäkin. :D
Photobucket

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Oon lueskellut jo jonkun aikaa tätä sun blogia ja tykkään hirveesti. :) Sun blogi ei oo sellanen tyylin, että 10 vuojen päästä asustelen ulkomailla ja oon töissä jossain muotilehdessä ja lapsia sitte 15 vuoden päästä ehkä yksi.. Sä käsittelet sun blogissa just ihania arkisia asioita ja tätä on ilo lukea! Ja sun tyttös on tosi söpö (:

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Aww, olipas ihana kommentti. <3 Mukava kuulla, että pidät blogistani sekä jaksat kuunnella (lukea) arkijaarituksiani. :D

Ei mutta ihan vakavasti puhuen, niin mie oon kyllä enimmäkseen ihan tyytyväinen elämääni ja oon sitä mieltä, että arjesta pitää osata nauttia ja tehdä elämästä oman näköistänsä. Elämä kun ei voi olla koko ajan ruusuilla tanssimista ja yhtä juhlaa.

Menipäs mukasyvälliseksi, heh. Mutta siis kiitos oikein paljon sinulle kommentistasi ja tervetuloa toistekin jättämään terveisesi. Mukavaa viikonloppua! :)