torstai 23. syyskuuta 2010

Minkälainen äiti, senkaltainen tytär

Vanhat ja kuluneet sanonnat toteavat muun muassa, että mitä isot edellä, sitä pienet perässä ja ei omena kauas puusta putoa. Joissain tapauksissa se pitääkin paikkansa, kuten esimerkiksi tällä viikolla jumpan jälkeen otetuissa kuvissa SATS:lta Matkakeskuksesta lähdettäessä.

PhotobucketPhotobucket

Korostetaan vielä, että en suinkaan tarkoituksella pukenut meitä tekstiilikaksosiksi. Isabella itsepintaisesti halusi pukea oman leoparditakkinsa päälle, kun näki minun laittavan omani. Sattumalta meillä oli vielä molemmilla mustat housutkin jalassa. Bella veti kameralle kunnon show'ta ja äitiä nauratti. 
PhotobucketPhotobucket
Leoparditakki: H&M, treenihousut: Nike, saappaat: Ellos, hanskat: Pieces

Huomenna on Ethics and Economics -tentti, itse aihe on kyllä todella mielenkiintoinen, mutta valitettavasti molemmat tenttikirjat ovat todella puuduttavia. Sinänsä harmi, koska tuosta olisi saanut paljon enemmänkin irti mielenkiintoisilla kirjoilla. Tentin jälkeen koittaa onneksi viikonloppu. :)

Edit. Photobucket-tilin kaista on taas vaihteeksi ylittynyt, joten osa kuvista ei näy ennen kuin se nollaantuu. Pahoittelen! Pitäisi keksiä joku uusi paikka, jonka kautta lisätä kuvat, koska Tinypic:ssäkin oli ilmoitus jostain ihme uudistuksesta, jonka vuoksi sitä ei ilmeisesti voi enää käyttää.

5 kommenttia :

Duvessa kirjoitti...

Miksi et suoraan tänne lataa niitä kuvia, siis jokaiseen postaukseen erikseen?

Anonyymi kirjoitti...

hauskoja kuvia :) kivat noi takit molemmilla!

ilonasi kirjoitti...

Duvessa: Kiitos kommentistasi ja ehdotuksesta. Minulla on kaksi syytä, miksi en lataa kuvia Bloggerin kautta. A) Blogger tekee kuvista huonompilaatuisia ja suttuisia, eivätkä kuvani jo valmiisikaan mitään taidekuvia, joten en halua laadun huononevan enää yhtään. B) Bloggerin kautta kuvien lataus on hitaampaa ja vaivalloisempaa, kun ne pitää ladata yksitellen. Verrattuna esimerkiksi Photobucketiin, jossa Bulk Uploaderilla voi ladata tyyliin vaikka sata kuvaa todella nopeasti. :)

Anonyymi: Voi kiitos ja mukava, kun jätit kommenttia. Molempien takit ovat kyllä todellä hyviä löytöjä: omani on -70% alesta 14 eurolla ostettu ja Bellan on parin-kolmen euron kirppislöytö. :)

Lea kirjoitti...

Lueskelin vanhoja postauksia ja tykkään tosipaljon blogistas =)
Isabella on tajuttoman sulonen!

ilonasi kirjoitti...

Lea: Voi miten mukava kuulla. :) Toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin ja kommentit ovat aina yhtä piristäviä. Mukavaa viikonloppua sinulle Lea!