maanantai 26. marraskuuta 2012

Elämä on pitkä puutelista, se silloin tällöin täyttyy suudelmista, elämä on elämää varten annettu ja se on ihanasti sanottu

Uusi viikko on alkanut tarmoa täynnä rentouttavan hotelliviikonlopun jälkeen, jonka aikana tuli mm. syötyä hyvin, reippailtua 14km mäkisessä maastossa, vesijuostua, nautittua kiirettömyydestä ja lilluttua kylpylässä. Nyt toivottavasti jaksaa taas marraskuun harmautta. :)

Lisää tarinaa viikonlopusta tulossa myöhemmin kuvien kera, mutta tässä sneak peekia kollaasin muodossa.
Photobucket

Tänä iltana olen kuunnellut Leevi and the Leavingsia, mietiskellyt syntyjä syviä ja pohtinut elämääni. Välillä on äärimmäisen tarpeellista tuijotella seiniä ja antaa ajatusten virrata. Valitettavasti ne ajatukset haluan jakamisen sijasta pitää itsekkäästi itselläni, joten tyydyn vain toivottamaan mukavaa viikkoa kaikille! 

Loppukevennyksenä toimikoon Isabellan iltapuhteet. Keittiössä oli pitkään hiljaista, jonka vuoksi menin tarkistamaan mitä pikkuneiti siellä puuhaa. Hartaassa hiljaisuudessa hän raksitti keskittyneenä paksuista lelukuvastoista joululahjatoiveita Joulupukille. Vaatimattomana tyttönä jokaiselle sivulle oli merkattu useampikin raksi. Ja minä kun olin ajattellut, että Joulupukki voisi tuoda tänä vuonna lähinnä eettisiä lahjoja, kuten viedä vuohen Afrikkaan tai koulutusta Etelä-Amerikkaan. :D Vakavasti puhuen, muistutin kyllä Bellaa, että kaikkea Joulupukki ei varmasti tuo, mutta toki aina saa toivoa.
PhotobucketPhotobucket

After a relaxing weekend I felt full of energy this morning at the office. More stories of my weekend with plenty of pictures are coming up later, but above is a sneek peek. During the getaway trip at a hotel I hiked outdoors, bathed at the spa, did some water running, ate delicious food and enjoyed the leisurely casual weekend.  

This evening it was quiet for a long a time in kitchen, so I wanted to check what Isabella was doing. There she was marking from thick toy catalogues what she wishes for Christmas presents from Santa Claus. :D And as a humble girl, she had marked something from every single page, haha. I did however remind her, that Santa Claus will not be bringing everything but naturally you may always wish. Have a nice new week everyone!

0 kommenttia :