torstai 1. marraskuuta 2012

Roihuvuoren kyläjuhlat japanilaisessa puutarhassa

Näin marraskuun alussa talven kynnyksellä on hieman hassua palata alkusyksyyn, mutta löysin arkistoista Roihuvuoren kyläjuhlilta kuvia. Ne ovat täynnä värejä ja elämää, mitä tarvitaan näin harmaana ja pimeänä marraskuuna.

Kuten olen aiemminkin todennut, Roihuvuoressa on läheisen meren rannan ja metron lisäksi parasta tietynlainen yhteisöllisyys, joka ilmenee naapurien tervehtimisenä kerrostalon rapuissa, bussipysäkillä ohikulkijoiden juttelemisena toisilleen sekä vuosittaisten kyläjuhlien ja paikallisjalkapallo-otteluiden järjestämisinä. 

Kyläjuhlissa on aina paljon erilaista ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Itseäni olisi kiinnostanut Rauhatädin ja Ruudolfin räpkeikat sekä kuubalaisen salsaorkesterin konsertti ja tanssi, mutta lopulta ehdin vain ska-yhtye Valkyriansin energiselle keikalle. 
PhotobucketPhotobucket

Japanilainen puutarha oli koristeltu todella hienoksi ja roihut loimusivat.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Isabellan kanssa kyläjuhlien antimista nauttimassa.
PhotobucketPhotobucket

Liikkeellä oli paljon ihmisiä ja tunnelma oli kohdallaan lämpimänä alkusyksyn iltana.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Puitteet olivat myös todella komeat, mistä kiitos järjestäjille.
PhotobucketPhotobucket

Valoa kaikille pimeään marraskuuhun! Täällä pidetään edelleen sairastupaa ja etätoimistoa kotona, mutta onneksi Isabella voi jo paljon paremmin ja itsekään en ole toistaiseksi sairastanut ärhäkkään oksennustautiin, mistä pitänee koputtaa puuta.

Gray and dark November is here so we need some light and colour to our lives. Above are pictures from the beginning of Autumn, when we went to local neighborhood party to a park close to us to see some gigs and celebrate the beautiful evening. Today I'm still having home office, but fortunately Isabella is doing better and I haven't so far caught the waspish tummy flu. Perhaps I should knock wood for that, haha. Have a great November everyone!

0 kommenttia :