tiistai 20. marraskuuta 2012

Junamatka Helsingistä Jyväskylään

Viime torstaina syöksyttiin juna-asemalle suoraan töistä ja päiväkodista, joten aluksi oli saatava ravintoa. Itselläni se oli vuohenjuustowrapin ja rahkan muodossa.
Photobucket

Isabella taas nautti banaanin, sämpylän ja jogurttia. Tuo taustalla näkyvä mukava poika sai muuten hyvät naurut sekä runsaasti viihdykettä Isabellan ja minun keskusteluista junamatkan aikana. :D Todettiin myös, että pieni on maailma, kun meidän takanamme istunut pariskunta asui myös Helsingin Roihuvuoressa ja oli myös matkalla Jyväskylään. Junamatkan aikana ehtii tutustua jo moneen uuteen ihmiseen.
PhotobucketPhotobucket

Hieman yli kolmen tunnin junamatkan aikana ehdin tehdä töitä, Facebookkailla, leikkiä Isabellan kanssa ja erityisesti lukea seuraavana päivänä olleeseen makrotalouden tenttiin.
Photobucket

Samaan aikaan Isabella leikki leluilla, piirsi, pelasi Angry Birdsia, soitteli kaikille mummoista tätiin ja selaili lehtiä. Yleensä otamme aina paikat leikkivaunusta, mutta koska sitä ei Pendolinosta löydy piti tyytyä muihin virikkeisiin.
Photobucket

Työnteon ja tenttiin pänttäämisen lomassa irtosi hymyäkin.
PhotobucketPhotobucket

Lopulta oltiin perillä määränpäässä, jossa meitä oltiinkin jo vastassa.
Photobucket

Mukavaa tiistaita kaikille! Itse olen tänään (tämä on ajastettu postaus) töiden jälkeen menossa hierojalle, jonka jälkeen odottavat normaalit arkiaskareet pyykinpesuineen ja kaupassa käynteineen.

Last Thursday staight after work we travelled to Jyväskylä Central Finland. During the three-hour train trip I played with Isabella, did some work and studied for my next day's macroeconomic exam. Today after work (this is scheduled writing), I have a massage apointment, which is followed by regular housetasks such as doing laundry and going to a convenience store to load up our fridge. Have a nice Tuesday everyone!

0 kommenttia :