maanantai 12. marraskuuta 2012

Productive Monday ja energinen viikon alku

Hyvin rentouttavan ja levätyn viikonlopun jälkeen olen ollut tänään täynnä energiaa. Maanantai sai mukava alun, sillä suuntasin aamulla ennen töitä hierontaan. Sen jälkeen päivä jatkui puhelinkonferensseilla Müncheniin ja Lontoon lähelle. Nyt illalla olisi edessä vielä pänttäämistä, sillä perjantain makrotalouden tentti ja tiiliskivimäiset tenttikirjat odottavat tätä opiskelijaa. 

Joka tapauksessa mukavaa viikon jatkoa kaikille ja pahoitteluni tynkäpostauksista. Tällä viikolla perjantain tentti täyttää iltani tehokkaasti, mutta onneksi viikonloppuna helpottaa! Alla allekirjoittanut perjantai-iltapäivänä Helsinki-Vantaan lentokentällä lentoon lähdössä – kirjaimellisestikin. Yhtä innokas on oloni myös tällä hetkellä, kummasti tuottelias maanantai ja hyvin levätty viikonloppu tuovat energiaa tämän marraskuun pimeyden keskelläkin.
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Laukku: Mulberry, mekko: H&M, kello: Dolce & Gabbana, vyö: Tommy Hilfiger, saappaat: Zara, tekoturkispuuhka: Gina Tricot
 Bag: Mulberry, dress: H&M, watch: Dolce & Gabbana, belt: Tommy Hilfiger, boots: Zara, fake fur tippet: Gina Tricot
  
After relaxing weekend I am full of energy despite the depressingly dark November. I have had an energetic start to the new week. This productive Monday started at a massage before going to work, which was followed by conference calls to Munich Germany and London United Kingdom. This evening I still have some studying ahead of me, because macro economics exam is coming up on Friday. Therefore I better get moving towards the brick thick exam books, but have a nice new week everyone! Above are pictures from Friday afternoon at the airport, when I was literally too taking off the ground. 

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Oot sä kyllä aikamoinen tehopakkaus :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos piristävästä kommentistasi. Vaikka rehellisyyden nimissä voin kertoa, etten mie todellakaan aina ole energinen.

Nimimerkillä nyt pitäisi mennä laittamaan pyykit koneesta ja lukea tenttin, mutta tässä makaan sohvalla inspiraatiota odottamassa. ;D

Sopivassa suhteessa virikkeitä aivoille, erilaisia aktiviteetteja, mutta myös lepäämistä ja rentoutumista on mun resepti vauhdikkaisiin päiviin ja toimivaan arkeen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta tuo inspiraation odottelu sohvalla. :D Varsinkin näinä pimeinä aikoina. Opiskellessa tuntuu että aivot ovat niin täynnä että loppupäivä meneekin koomassa, vaikea kuvitella että kävisi vielä töissä ja olisi lapsi hoidettavana. Ajankäytön tehokkuus on myös taitolaji. Mutta hyvä tuo sinun reseptisi :)
Tsemppiä tenttiin!!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos tsempeistä ja tosiaan vähän on puhti välillä hukassa itselläkin - erityisesti näinä pimeinä aikoina, kun arkena ei näe luonnonvaloa ollenkaan. Aamulla, kun lähtee kotoa töihin on pimeää ja kun palaa töistä, niin on taas pimeää. Mutta onneksi jouluna alkaa jo päivä pidentyä vähitellen. :)

Mukavaa viikon jatkoa!